Μενού
  • Α-
  • Α+

Με φουλ ανανεωμένο λουκ εμφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρώτη εκπομπή του Mega Καλημέρα για το 2022 το πρωί της Δευτέρας (03/01), η οποία έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ.

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης: Η ανθοδέσμη και η αισθησιακή ανάρτηση για την τέταρτη επέτειο γάμου τους

Η Ελεονώρα Μελέτη ευχήθηκε στους τηλεθεατές «Καλή Χρονιά», έσπασε το ρόδι και ευχήθηκε καλή χρονιά στους τηλεθεατές, ενώ οι συνεργάτες της είπαν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για το νέο της λουκ.

Πάντως, όσοι ακολουθούν την παρουσιάστρια στο Instagram είχαν δει το σχετικό βίντεο που είχε ποστάρει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το κομμωτήριο όπου φαινόταν ότι έκοβε τα μαλλιά της. Η ίδια είχε γράψει: 

«Καλή αποκοπή δε θα λέμε σε λίγες ώρες;

Ε γιατί να μην το κάνουμε και πράξη! Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου με το νέο έτος να αποκοπείτε από οτιδήποτε κι οποιοδήποτε σας κρατάει πίσω, δεν σας εξελίσσει, δεν σας κάνει να χαμογελάτε.

https://www.instagram.com/p/CYJ2vhDMMQy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σήμερα πήγα από τον @panoskallitsis @panoskallitsissalon και μου έλεγε πως τα μαλλιά πέρα από τη ρίζα που είναι ζωντανή, είναι απλά ένα σύνολο από νεκρά κύτταρα. Γι’ αυτό και δεν πονάει η τρίχα, παρά μόνο στη ρίζα της! Το κούρεμα έχει πολύ συμβολικό χαρακτήρα να ξέρετε. Καθώς μαζί με τις τρίχες/νεκρά κύτταρα φεύγει και η ενέργεια που φέρετε. Γι’ αυτό και σε πολλές χώρες είναι έθιμο την τελευταία μέρα του χρόνου να ρίχνουν ένα μικρό κουρεματάκι! Στη δική μας περίπτωση ήταν απλά το κέφι μας! 

Καλή χρονιά σας εύχομαι! Με υγεία σωματική και ψυχική, σε όλους εσάς και τις οικογένειες σας!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA