Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα λάθος του Γιάννη Χατζηγεωργίου στάθηκε αρκετό για να εξοργίσει τον Βαλάντη και να του βάλει τις φωνές στον στίβο μάχης του Survivor. Οι Διάσημοι είχαν μία... κακή μέρα και έχασαν από νωρίς το προβάδισμα στο αγώνισμα ασυλίας με αποτέλεσμα να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η αγκαλιά του Κατσαούνη στην Κουρεντή έβαλε φωτιά σε Διάσημους και Μαχητές 

Το λάθος του ηθοποιού προκάλεσε την έκρηξη του τραγουδιστή που φώναξε: «δεν γίνεται εσύ που ξέρεις τόσο καλά αγγλικά να πηγαίνεις εκεί και να κάνεις λάθος!». «Παιδάκι μου μπερδεύτηκα» είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για να απαντήσει ο Βαλάντης: «μπερδεύτηκες, μπερδεύεις και τον παίκτη τώρα». 

«Όλους τους προηγούμενους σωστά τους έκανα ρε Βαλάντη. Σταμάτα ρε Βαλάντη να μου τη λες συνέχεια! Κάθε 5 λεπτά μου τη λες! Αν δεν με θέλεις, να με διώξεις. Δεν μπορώ άλλο, τι είναι αυτό που κάνεις; Δεν μπορώ, σταμάτα Βαλάντη σε παρακαλώ! Με έχεις βάλει στην μπούκα! Δεν μπορώ! Λυπάμαι, τέλος!» φώναξε εν εξάλλω ο ηθοποιός για να του πει ο τραγουδιστής «σταμάτα να κάνεις τον ξερόλα τουλάχιστον». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA