Μενού
  • Α-
  • Α+

Το MasterChef 6 κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου, με τα γυρίσματα να είναι καθημερινά. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μάλιστα, δήλωσε κουρασμένος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Μένια Κούκου. Γι' αυτό και δεν θέλησε ούτε να σχολιάσει τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε το Survivor αλλά ούτε και την φάρσα με την τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο, που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης

«Ξεκινάμε τη Δευτέρα. Είμαι κουρασμένος. Έχουμε κάθε μέρα γυρίσματα», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και σε ερώτηση για το αν θα δούμε πολλές συγκλονιστικές ιστορίες παικτών απάντησε: «Εμείς ασχολούμαστε με τη μαγειρική, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Κάθε χρόνο κάνουμε ένα ιδιαίτερο τρέιλερ. Περνάμε καλά κι εμείς. Με την πάλη δεν το έχω, έχω εκ γενετής μαύρους κύκλους, δεν χρειάζεται να τις φάω».

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης ο κριτής του MasterChef απάντησε: «Με τα νούμερα δεν ασχολούμαι, ασχολούνται άλλοι στο κανάλι. Κάνουμε κάθε χρόνο ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν είναι δική μας δουλειά, είναι των τηλεθεατών. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό». Σε ερώτηση για την επιλογή του μάγειρα Απόστολου Ρουβά να συμμετέχει στο Survivor και αν θα το σκεφτόταν και ο ίδιος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Κάτι άλλο;».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρωτήθηκε και για τη φάρσα με την τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, αφού στην ίδια παράσταση παίζει και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Απάντησε ο ίδιος, δεν μπορώ να μιλάω εγώ εκ μέρους του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA