Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να επιστρέφουν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, ωστόσο, θα υπάρχει μια σημαντική αλλαγή αφού η σειρά δεν θα προβάλλεται τέσσερις φορές μέσα στην εβδομάδα αλλά μόνο δυο!

Συγκεκριμένα, τις επόμενες δυο εβδομάδες, οι Άγριες Μέλισσες δε θα προβάλλονται από Δευτέρα έως και Πέμπτη αλλά θα προβάλλονται δυο επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Αυτό σημαίνει, πως τα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα προβληθούν στις 10, 11 και 17, 18 Ιανουαρίου.

Η αλλαγή αυτή στον προγραμματισμό του Ant1 συνέβη εξαιτίας της νέας σειράς 42ο C η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 22:15. Το ερωτικό – ψυχολογικό θρίλερ είναι μια μίνι σειρά υψηλών προδιαγραφών και θα προβληθεί την Τετάρτη 12/1, την Πέμπτη 13/1, την Τετάρτη 19/1 και την Πέμπτη 20/1, στις 22:15, στον Ant1. Μετά το τέλος της σειράς 42ο C! Οι Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν στις κανονικές τους μέρες προβολής από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Ανοιχτή σύγκρουση Δούκα και Ακύλα

Παρά τις αλλαγές πάντως, οι Άγριες Μέλισσες αναμένεται να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις στους τηλεθεατές αφού ήδη από τα πρώτα επεισόδια της νέας χρονιάς η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 17/01 θα δούμε πως: Η επίσκεψη της Ελένης στον Ζάχο, θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει και τον καινούριο σκόπελο; Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανάση στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά. Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας. Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα, οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου. Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 18/01 θα δούμε πως: Με τον ερχομό του νέου έτους γίνονται τα εγκαίνια του στρατιωτικού αεροδρομίου. Ο Ακύλας απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η απάντησή τους… Ο Παναγιώτης κατηγορεί ευθέως τον Θανασάκη πως είναι εκείνος που τον χτύπησε και ζητά από τον Άγγελο να το ερευνήσει. Η Ασημίνα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο σπίτι του Νικηφόρου με τη Ρένα που είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει. Η Δρόσω δέχεται την επίσκεψη ενός σκηνοθέτη που της κάνει μια απρόσμενη πρόταση. Ο Λάμπρος καταρρακωμένος από την απάντηση του Υπουργείου αναζητά μια άλλη διέξοδο, ενώ ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη. Ο Λευτέρης έρχεται με άδεια και η Ζωή διαπιστώνει πως δεν είναι πια ο ίδιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA