Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 54χρονος Θανάσης Μπέλλος συμμετέχει φέτος στο Survivor 5 στην ομάδα των Μαχητών, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι η πρώτη του συμμετοχή σε παραγωγή του Ατζούν αφού το 2018 είχε πάρει μέρος μαζί με τη σύζυγό του στο τηλεπαιχνίδι «My Man can» που προβαλλόταν το 2018 από το ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμη: Μικρούτσικος κατά Βαλάντη για το Survivor: «Αυτό που κάνει είναι ορισμός της λεκτικής βίας»

Παρουσιαστής και εκεί ήταν ο Γιώργος Λιανός και συμμετείχαν ζευγάρια, τα οποία περνούσαν από διάφορα tasks και έδειχναν τις ικανότητες τους μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, ασκήσεις γνώσεων και διάφορες άλλες δοκιμασίες που απαιτούσαν θάρρος και ευφυΐα. Μάλιστα, οι γυναίκες ήταν εκείνες που πόνταραν στις ικανότητες των αντρών τους για να τις βγάλουν «ασπροπρόσωπες». «Γνωριστήκαμε πριν πολλά χρόνια σε μια πλατεία στην γειτονιά. Είχε ένα μηχανάκι και μου είχε προτείνει να πάμε μια βόλτα», είχε πει τότε το ζευγάρι για τη γνωριμία τους.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και η φυσική του κατάσταση μαρτυρά πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός χάρη στην αγάπη του για τον αθλητισμό, αλλά και το γεγονός ότι είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πολλά χρόνια προπονητής ποδοσφαίρου. Εργάζεται 33 χρόνια ως ηλεκτρολόγος, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, αλλά και παππούς και έχει δηλώσει πως σε περίπτωση που κερδίσει το έπαθλο στο Survivor θα ενισχύσει οικονομικά τα παιδιά του. Η χειρότερη στιγμή της ζωής του, όπως έχει πει χαρακτηριστικά, ήταν όταν η γυναίκα του έχασε το πρώτο τους παιδί κατά τον έβδομο μήνα της κύησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA