Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης Παύλος για τις γυναίκες τα Θεοφάνεια. «Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;» είπε μέσα στην εκκλησία ο Μητροπολίτης προκαλώντας αντιδράσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Μητροπολίτης Κοζάνης: Δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματα εσείς οι γυναίκες; Πώς τις αντέχετε; 

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τις δηλώσεις, εκφράζοντας μάλιστα την απορία του για τις πιστές που δεν έφυγαν από την εκκλησία. «Ένας πάτερ σε μια λειτουργία που είπε στις γυναίκες “σταματήστε να μιλάτε” και λέει στους άλλους “πώς τις αντέχετε”. Πάτε καλά; Και κανείς δεν λέει τίποτα; Έχω γίνει περίεργος εγώ;  Μπορεί να έχω γίνει, αλλά θεωρώ ότι αυτό παραείναι πια. Δεν σηκώθηκαν οι πιστές να ρίξουν μια μούντζα και να φύγουν; Είναι δυνατόν; Τι είναι αυτά ρε; Συγκεντρωθείτε. Πώς εκνευρίστηκα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματα εσείς οι γυναίκες;»

Μετά τον αγιασμό για τα Θεοφάνεια ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, μιλούσε εντός του ναού και κάποια στιγμή ακούστηκε ένας θόρυβος που προκάλεσαν, όπως φάνηκε, πιστοί που ήθελαν να φύγουν από την εκκλησία «Θα τα γκρεμίσετε όλα, δεν θα αφήσετε τίποτα! Όλοι να φύγετε πρώτοι, ε δεν γίνεται! Τι να πεις κύριε Δήμαρχε, Έλληνες είμαστε… δεν έχουμε ησυχία», ανέφερε ο Μητροπολίτης ενώ όλοι κοίταζαν τι έγινε στην έξοδο του ναού. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η φασαρία μέσα στην εκκλησία έγινε πιο έντονη, προκαλώντας την αντίδραση του Μητροπολίτη. «Εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε ήθελα να ήξερα; Πώς τις αντέχετε;» τόνισε και συνέχισε την ομιλία του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA