Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε απόψε το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου, ένας παίκτης προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους κριτές. Ο Νίκος παρουσίασε ένα ρομαντικό act με «μαγικά» τρικ, ωστόσο, αληθινή μαγεία είναι αυτό που επρόκειτο να δείξει και μέσα από ένα βίντεο είπε τη δική του τραγική ιστορία.

Διαβάστε ακόμη: Η Φάρμα: Δυσαρέσκεια στον ΑΝΤ1 για το ριάλιτι - Τι εξετάζει ο σταθμός

Ο ίδιος ήταν εκπαιδευτής αλεξιπτωτιστών κι απολάμβανε αυτό που αγαπά μέχρι που μια ημέρα του άλλαξε τα πάντα. Ένας έντονος πονοκέφαλος τον οδήγησε στο νοσοκομείο και μέσα σε λίγο καιρό έπεσε σε κώμα για τρείς μήνες. Η διάγνωση των γιατρών ήταν ότι έπασχε από το σύνδρομο ADEM, ένα αυτοάνοσο που το δημιούργησε πρόβλημα στην κίνηση. Μέσα σε έξι μήνες από 86 κιλά έφτασε να ζυγίζει μόλις 40.

Στο νοσοκομείο άκουγε συνέχεια ένα τραγούδι που του έδινε δύναμη κι αυτό ήταν το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει». Παρόλο που οι γιατροί του είπαν πως δεν θα περπατήσει ξανά, ο Νίκος κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να αποκτήσει και μια κόρη. Όπως ήταν φυσικό, η δύναμη ψυχής του συγκίνησε τους τέσσερις κριτές που τον πέρασαν τελικά στην επόμενη φάση.

https://www.youtube.com/watch?v=6yZGaN78ugs

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής κάθονται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα. Στο τιμόνι της παρουσίασης, είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA