Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρκετές είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει τα spoiler για το Survivor μετά το τρέιλερ που δείχνει τη Μυριέλλα Κουρεντή να φιλιέται στο στόμα με τον Γιώργο Κατσαούνη. Το συγκεκριμένο βίντεο από το Survivor προβλήθηκε και στην εκπομπή “Όλα Γκουντ”, στην οποία καλεσμένη ήταν και η Ελισάβετ Σπανού, η οποία βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor spoiler: Διάσημοι και Μαχητές δίνουν σκληρή μάχη για την ασυλία - Ποιος θα νικήσει

Η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε πως η Μυριέλλα Κουρεντή της είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει έξω από το παιχνίδι ενώ της είχε εκφράσει και τον φόβο της μην τυχόν και της χρεώσουν κάποια άλλη σχέση μέσα στο Survivor. «Τι να πω και εγώ που όλα τα περίμενα μα έγιναν αλλιώς. Δεν το περίμενα αυτό. Η Μυριέλλα ήταν κατηγορηματική στο προηγούμενο συμβούλιο ότι αυτό μεταξύ τους είναι κάτι πλατωνικό. Βγήκε ο Γιάννης προχθές να πει ότι ότι έχει σχέση έξω και μιλά με έναν άνθρωπο λίγο περισσότερο δεν είναι κάτι κακό.

Ήξερα ότι έχει μια σχέση και ότι βγάζουν και δίσκο. Ότι βγάζουν τραγούδια μαζί. Είχε στο μυαλό της μια αγωνία μην της χρεώσουν κάποια σχέση γιατί θα βγει από το παιχνίδι και έχει να βγάλει τον δίσκο με τον σύντροφό της. Πάει ο δίσκοςΜπορεί να ερωτεύτηκε παιδιά αλλά ας βγει να πει σε όλο τον χαμό που δημιουργήθηκε στην ομάδα ότι τον θέλει. 

Τη Μυριέλλα την γνώριζα και από πριν. Δεν θεωρώ ότι κάνει κάτι στρατηγικά αλλά άλλαξαν τα συναισθήματά της μέσα σε πέντε μέρες; Το πλατωνικό έγινε ξαφνικά σαρκικό και ερωτικό;» ανέφερε η Ελισάβετ Σπανού για όσα συμβαίνουν στο Survivor με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA