Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μόνο την αγάπη σας θέλουμε να κρατήσουμε από το 2021 που φεύγει». Αυτό ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη των Ράδιο Αρβύλα, που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τον ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς επέστρεψαν και το μήνυμα του πρώτου ήταν σαφές: «Δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική αλλαγή… Καλή χρονιά σε όλους. Χειροκρότημα στην αγαπημένη μας κυβέρνηση γιατί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ξεμπερδεύουν… Συγγνώμη να επιστρέψει κι η τελευταία σατιρική εκπομπή. Οπότε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης. 

«Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ... ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία», επανέλαβε ο Αντώνης Κανάκης. 

Στους τίτλους αρχής των Ράδιο Αρβύλα έπαιξε το Sugar Baby Love των «The Rubettes» όπως σε κάθε εκπομπή τα τελευταία χρόνια και στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς. «3 μαγικός αριθμός ειδικά στην Ελλάδα. Σκεφτήκαμε μην ονομάζαμε την εκπομπή 3 πουλάκια κάθονται, 3 και ο κούκος, 3 λαλούν και 2 χορεύουν, τα 3 γουρουνάκια, τα 3 γουρουνάκια στα τούρκικα αλλά τίποτα δεν μας κάθισε καλά. Οπότε κυρίες και κύριοι ξεκινά το Ράδιο Αρβύλα», ακούστηκε στην αρχή της εκπομπής ενώ οι Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς... κάθονταν προσοχή.

«Να μην το κάνουμε μεγάλο θέμα, πόσα βίντεο και ευχές έχουμε από εσάς αλλά δεν μπορούμε να τις δείξουμε όλες. Παλιόπαιδα μας συγκινήσατε. Το μόνο που θέλουμε να πούμε στο 2021 που φεύγει είναι...» είπε ο Αντώνης Κανάκης και προβλήθηκε ένα βίντεο όπου ένας άνδρας αναφωνούσε «ου» και έλεγε «666». «Είναι η πρώτη φορά που θα βλέπετε το αριστερό προφίλ του Κιούση που είναι τόσο χάλια όσο το δεξί οπότε θα είναι το ίδιο», είπε ο Αντώνης Κανάκης και ανέφερε πως στην εκπομπή είναι ο Γιάννης Σερβετάς, «ο ΠΑΣΟΚτζής με νέο κόμμα, η Βανέσα, ο Κωστάκης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA