Μενού
  • Α-
  • Α+

Το MasterChef επέστρεψε δυναμικά στη συχνότητα του Star ξεκινώντας με τις οντισιόν για μία θέση στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής και με το νέο κανόνα των golden pins να δημιουργούν νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο Κοντιζάς «έκαψε» τους διαγωνιζόμενους με τα ενοίκια κι ο Κουτσόπουλος λύγισε από τα γέλια

Μάλιστα, ήδη δόθηκε το πρώτο golden pin από τον Σωτήρη Κοντιζά στη Βασιλική που είχε φτιάξει συκώτι, το οποίο χαρακτήρισε το καλύτερο πιάτο που έχει φάει ποτέ στο MasterChef.

Το βράδυ της Τρίτης (11/01) οι οντισιόν συνεχίζονται με τους παίκτες αποφασισμένους να βάλουν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές, αλλά και παράλληλα, να χαρίζουν μοναδικές ατάκες στο τηλεοπτικό κοινό.

Μεταξύ αυτών είναι «ο σύζυγος με φωνάζει Χίτλερ», «πάντα είμαι σκληρός και τιμωρός», «είναι η τέταρτη φορά που είμαι στο MasterChef», «Εσάς, κ. Κοντιζά, σας φοβάμαι λίγο», «το σκόρδο το έκλεψα από το γείτονα και μάλλον θα το μάθει τώρα», «ζω αυτή τη στιγμή» είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από το τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef στο Star. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA