Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα από τα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν είναι ο Δημήτρης Λάλος ο οποίος υποδύεται τον Μαθιό στην πετυχημένη σειρά «Σασμός». Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1 και... «αποκάλυψε» τι θα γίνει με τον έρωτά του με τη Βασιλική;

«Όπου πάνε όλοι οι τραυματισμένοι έρωτες, στον Παράδεισο. Ο Μαθιός θα ήθελε να το φωνάξει σε όλον τον κόσμο, να κάνει γάμο και παιδιά. Αυτό δεν είναι spoiler, έτσι νομίζω εγώ. Συνήθως βγαίνουν όλα τα νούμερα μαζί. Βλέπω και τα νούμερα του ανταγωνισμού. Δεν χαίρομαι που περνάω τις “Άγριες Μέλισσες”. Ιδανικά για μένα θα ήταν να είμαστε όλοι το ίδιο. Η μυθοπλασία θέλει στήριξη. Όταν βλέπω κάποιον απέναντί μας να μην πάει καλά ανησυχώ» τόνισε ο Δημήτρης Λάλος και πρόσθεσε:

«Τον εαυτό μου τον βλέπω στη σειρά. Ό,τι δεν προλαβαίνω το βλέπω στο ίντερνετ. Ο ηθοποιός πρέπει να βλέπει τον εαυτό του. Εγώ βλέπω σαν τον τσαγκάρη που δεν βλέπει απλώς ένα παπούτσι.

Άλλο η ομορφιά άλλο η γοητεία. Η προσωπικότητα είναι αυτή που φέρνει το κάλλος. Το τι είμαστε είναι ένα χωράφι που θέλει κάθε μέρα όργωμα. Αν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου τότε είσαι και γοητευτικός και ευπαρουσίαστος. Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που εκμεταλλεύεται ένα ωραίο πρόσωπο και μένει μόνο σε αυτό. Δεν έχω μεγαλώσει με το να μου λένε ότι είμαι όμορφος.

Ο θαυμασμός που λαμβάνω τώρα είναι από όλο το φάσμα, άντρες, γυναίκες, παιδιά. Συνάντησα μια κυρία Ρομά και μου λέει “εσύ είσαι ο Κρητικός έρωτας;”. Στην Κρήτη με αγαπάνε πολύ, πρέπει να πάω με μπόντιγκαρντ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA