Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα με την υγεία της, στο οποίο αναφέρθηκε εκτενώς στην εκπομπή The 2night Show, όπου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (11/1). Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το γάμο της, την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, αλλά και για τις κόρες της.

Μιλώντας για το πρόβλημα με την υπερακουσία που έπαθε είπε πως πλέον είναι καλά κι ότι όλο αυτό προκλήθηκε από μία μεμβράνη που έσπασε στο τύμπανό της ενώ έκανε πλύσεις με φυσιολογικό ορό στη μύτη. «Κάποια στιγμή έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στην μύτη, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι και δημιούργησα ένα τραύμα, έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο. Η υπερακουσία κι ό,τι έχει να κάνει με το αυτί είναι μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση. Είναι πολύ εσωτερικό, χάνεις την ισορροπία σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ, με είχε πάρει αρκετά από κάτω. Κάποια στιγμή είπα θα ζήσω με αυτό και θα το δω αλλιώς», συμπλήρωσε

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε πως είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο: «Είμαστε μαζί 9 χρόνια και είμαστε πιο καλά από ποτέ. Αυτή η σχέση είναι μία πολύ ωραία ιστορία. Υπάρχει μία διάθεση από τους δυο να αποδείξουμε ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει στον χρόνο και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας, αγαπιόμαστε ουσιαστικά».

Η περιπέτεια με τον κορονοϊό

Πέρασε δύσκολα όμως νοσώντας με κορονοϊό όπου επηρεάστηκε το τριχωτό της κεφαλής της και κάπως έτσι πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της. «Νόσησα την ημέρα που έκανα το εμβόλιο. Προφανώς το είχα από πριν. Πήρα έντονα τη δόση και το πέρασα δύσκολα προς το τέλος των 10 ημερών τα μαλλιά μου αντιδρούσαν άσχημα σταμάτησε να αιματώνεται η τρίχα και ήταν σαν να φοράω περούκα κι έτσι τα έκοψα» δήλωσε η ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA