Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κέλλυ ή Κυριακή, όπως μας είχε συστηθεί στο παρελθόν, είναι από τους ανθρώπους που δεν το βάζουν εύκολα κάτω. Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε το γεγονός πως εδώ και τέσσερα χρόνια δηλώνει σταθερά συμμετοχή στις auditions του MasterChef και παρά τα «όχι» των κριτών, εκείνη συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Πήγε στο διαγωνισμό για να του γράψει έναν ελαιώνα η πεθερά του

Στο επεισόδιο της Τρίτης (11/1) την είδαμε ξανά στις auditions της Θεσσαλονίκης. Εκεί εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και όπως είπε ήταν η τέταρτη φορά (αριθμός ρεκόρ) που δηλώνει συμμετοχή και «πιστεύει ότι φέτος είναι η χρονιά της». Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την θυμήθηκε σχεδόν αμέσως, όμως, για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να ενθουσιάσει με το πιάτο της. 

Στην δεύτερη τηλεοπτική της εμφάνισης (στις άλλες δύο δεν έφτασε σε αυτό το στάδιο) είχε διαφορετικό μαλλί και όνομα (είχε συστηθεί αρχικά ως Κυριακή), αλλά την ίδια όρεξη για μαγειρική. Πάντως στο τέλος, άφησε υπόσχεση πως οι κριτές δεν θα «γλιτώσουν» εύκολα και θα την ξαναδούν σε κάποια audition. 

«Πιστεύω ότι το μάτι ήταν αυτό, το οποίο με έκανε φέτος να μην προχωρήσω», είπε η παίκτρια πριν κλείσει πίσω της την πόρτα του MasterChef. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA