Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος υποδύεται φέτος τον Μιχάλη Δελλή στη νέα σειρά του Mega «Σκοτεινή Θάλασσα» και μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει σε αυτή. 

Διαβάστε ακόμη: Σκοτεινή Θάλασσα - Επόμενα επεισόδια: Το νέο στοιχείο σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας

«Η "Σκοτεινή θάλασσα" έχει μια αισθητική που μου αρέσει. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, όλοι μαζί είπα ότι αυτή θα είναι μια ωραία σειρά, γιατί δεν υπήρχε το στοιχείο της έπαρσης. Φιλοδοξία μου είναι μια σειρά να αντέχει στο χρόνο» δήλωσε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στη συνέχεια γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Αίθουσα του θρόνου». 

«Αγαπώ την τηλεόραση από το 1997 που έπαιξα στην "Αίθουσα του θρόνου". Ακόμη και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο άνθρωποι που έβλεπαν τη σειρά και αυτό μου δημιουργεί μεγάλη χαρά. Έχω ωραίες αναμνήσεις από την “Αίθουσα του θρόνου”. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης δε σου άφηνε περιθώρια να τον πλησιάσεις, άφηνε πάντα μια απόσταση. Ο Νίκος Ρίζος ήταν γυναικάς, όταν ερχόταν εξαφανίζονταν οι γυναίκες».

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως μετά τη σειρά δεν είχε κάποια πρόταση, ενώ όταν του πρότειναν να κάνει μια διαφήμιση, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να το κάνει κι έφυγε. 

«Μετά την "Αίθουσα του θρόνου" δεν είχα δουλειά. Ποτέ δε χτύπησα πόρτα για δουλειά, ούτε θα χτυπήσω. Άκουγα το ρήμα "πουλάει", ποτέ δεν το κατάλαβα. Κάποτε με φώναξαν να κάνω μια διαφήμιση και μου είπαν "Καταλαβαίνετε ότι αυτό πρέπει να το πουλήσετε;". Τους απάντησα "όχι" και έφυγα», είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

«Κάποια στιγμή μετά την κρίση δεν υπήρχαν προτάσεις. Είμαστε χιλιάδες ηθοποιοί. Τα χρόνια της κρίσης αν ήμουν μόνος μου όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρω πως θα τα έβγαζα οικονομικά, μπορεί να είχα εγκληματήσει, ευτυχώς η γυναίκα μου είχε ένα εισόδημα. Το να δουλεύεις 3 μήνες στο θέατρο δεν είναι δουλειά», εξήγησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος που έγιναν πιο έντονες κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Πρόσθεσε δε ότι «δεν ξέρω να κάνω άλλη δουλειά και αυτή που κάνω αν την κάνω καλά. Δεν έγινα ποτέ διάδοχος του Δημήτρη Χορν. Όταν με έχρισε ο Χορν διάδοχό του αρκετοί ζήλεψαν, αλλά δεν είχα ανάλογη πορεία με εκείνον».

«Έκανα εκπτώσεις, γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα. Είμαι αυθεντικός Άρης, έχω τη μαχητικότητα. Έπρεπε να επιβιώσω σε αυτό το επάγγελμα και να συνεχίσω να είμαι σε αυτή τη δουλειά», είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος, συμπληρώνοντας πως δεν αντέχει τις προσβολές:

«Είχα συγκρούσεις σε συνεργασίες. Ανήκω στο ζώδιο του Ταύρου και έχω συγκρουστεί και έχω φωνάξει. Δεν αντέχω να με προσβάλει κάποιος».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως πάνω από όλους και όλα είναι τα παιδιά του: «Όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή πρώτα αυτά σκεφτόμουν και αυτά επικαλούμαι στα δύσκολα. Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς με ελαττώματα. Τα παιδιά μου είναι 12 ετών και τα έκανα μεγάλος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA