Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένταση δημιουργήθηκε την Τετάρτη (12/01) στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου βρέθηκε καλεσμένη η Ελισάβετ Σπανού, η οποία πριν σχεδόν μια δεκαετία είχε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που συμμετέχει στην εκπομπή.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η μετακόμιση σε νέο σπίτι και η ατάκα για τη σχέση τους

Οι δύο πρώην έκατσαν δίπλα δίπλα, κάτι που έδειξε να φέρνει μια μικρή αμηχανία, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να την αντιμετωπίσει ρωτώντας τους αν έχουν μιλήσει στο μεσοδιάστημα. Όταν η Σπανού της απάντησε μία φορά πέρσι, τότε η παρουσιάστρια το έριξε στην πλάκα και αυτοσαρκαζόμενη αναρωτήθηκε εάν μόνο οι δικοί της πρώην δε θέλουν να της μιλάνε. 

Και ενώ στη συνέχεια δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, με αφορμή το βίντεοκλιπ του τραγουδιού της Σπανού όπου είχε γνωριστεί με τον Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκαν στο χωρισμό τους και στο ότι είχαν ειπωθεί κάποια πράγματα τότε. 

Σε εκείνο το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν αφού ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έδειξε την ενόχλησή του και προσπάθησε να σταματήσει την κουβέντα, υπενθυμίζοντας στους δύο συνεργάτες του ότι τους είχε ζητήσει από πριν να μη γίνει πλάκα με το όλο θέμα. Ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν έδωσε συνέχεια, αλλά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου συνέχισε. 

«Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πρόσθεσε: 

«Δεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα που σας το έχω πει από το πρωί», δείχνοντάς τους όλους ανεξαιρέτως, ακόμα και την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα, υπενθυμίζοντας πως βρίσκονται στον αέρα.

Από μεριάς της η Ελισάβετ Σπανού πήρε θέση, υποστηρίζοντας τη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Καταλαβαίνω τι λέει και καλά κάνει και βάζει το όριό του, έχει δίκιο», είπε η Σπανού, η οποία μάλιστα, ανέλαβε και χρέη πυροσβέστη όταν η Χρίσλα Γεωργακοπούλου είπε ότι θα τα πάρει και εκείνη της απάντησε «να τα αφήσεις κάτω».

«Ποιος είναι αυτός που θα ισχυριστεί ότι έχουμε κακή πρόθεση προς ένα συνεργάτη και συνάδελφό μας; Μια στιγμή γιατί τώρα θα τα πάρω εγώ. Χαβαλέ κάνουμε. Μομφές για το ότι εγώ δεν σέβομαι συνεργάτη μου και προς το πρόσωπό μου δεν τις δέχομαι και τις πετάω», είπε η Χρίσλα. 

Τελικά, η Κατερίνα Καινούργιου έληξε το όλο θέμα, ενώ λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής η παρουσιάστρια διευκρίνισε ότι «όλα καλά» μεταξύ των συνεργατών της και ότι «τα λύνουμε όλα εδώ, μια χαρά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA