Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μύλος» στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη να υποστηρίζει πως... όλοι τον ζηλεύουν και να ισχυρίζεται πως έστησαν παιχνίδι προκειμένου να αποχωρήσει η Παρασκευή Σταματοπούλου. Από την πλευρά της η παίκτρια τον αποκάλεσε «ρουφιανάκι» που έκανε... κυβίστηση και μίλησε για τα σχέδια της ομάδας, αναφέροντας πως με την πράξη του αναίρεσε το γεγονός ότι είναι άνδρας. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιωρίκας Πιλίδης για Μυριέλλα Κουρεντή: Μου σπάει τα νεύρα

«Εγώ μπορεί να είμαι νευρικός αλλά δεν έστησα ποτέ κανένα παιχνίδι επειδή ήθελε να φύγει κάποιος από την ομάδα» είχε πει ο Γιώργος Κατσαούνης κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ στο επεισόδιο της Τρίτης (11/1) στο Survivor και... άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

«Πιστεύω ότι η ομάδα μου άρχισε να με ζηλεύει και να βγάζει άλλα χούγια. Πώς είναι οι κόκκινοι με τη Μυριέλλα που έχει ένα φλερτ με εμένα; Έτσι τώρα οι μπλε άρχισαν να βγάζουν αυτό το πράγμα. Και δεν φαίνεται καθόλου σωστό αυτό το πράγμα. Εγώ θα χαιρόμουν αν κάποιος από την ομάδα είχε κάτι με κάποιον απέναντι. Δεν πιστεύω ότι επηρεάζει κάτι μαχητικά. Στον αγώνα μπάσκετ υπονοήθηκε ότι γίναμε δύο κλίκες, μία αγόρια και μία κορίτσια. Εγώ πιστεύω ότι όλη η ομάδα είναι εναντίον μου. Και μπορώ να πω το λόγο. Γιατί πριν δύο ματς η Παρασκευή ήθελε να φύγει και συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι», είπε ο Κατσαούνης στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/1). 

«Αυτό που είπε ο Γιώργος δεν είναι ψέμα. Ο Γιώργος δεν είναι ψεύτης είναι ρουφιανάκι. Είχα προσεγγίσει όλους τους συμπαίκτες και τους είχα πει πως αν χάναμε αγώνα ήθελα να με ψηφίσουν να φύγω. Προσπαθούσε πάρα πολλές φορές να με ηρεμήσει και έκανε κωλοτούμπα. Είναι κωλοτούμπα και για όσα πρεσβεύει ο ίδιος, όλα όσα πιστεύει ότι είναι ένας άνδρας, δεν νομίζω ότι ταιριάζουν με αυτό που έκανε στον αγώνα μπάσκετ» είπε η Παρασκευή Σταματοπούλου. 

«Εμείς στη Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια. Μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες. Ολη η ομάδα είναι εναντίον μου. Με πείραξε πάρα πολύ και ακόμα με πειράζει και θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα: Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε σε ένα παιχνίδι, πουλημένοι είναι οι υπόλοιποι που πουλήθηκαν. Οποιος δν μπορεί καλύτερα να φύγει από μόνος του όχι να ζητήσει να χάσει η ομάδα όπως είπε η Παρασκευή. Εγώ δεν είμαι σε αυτή την κλίκα. Και ας έχω τους υπόλοιπους εναντίον μου. Δεν με νοιάζει καν», ανέφερε ο Κατσαούνης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA