Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αποκάλυψη του Γιώργου Κατσαούνη πως «έστησε» μαζί με την Παρασκευή ένα αγώνα προκειμένου να χάσουν οι Μαχητές και να αποχωρήσει εκείνη από το Survivor διότι είχε κουραστεί και ήθελε να φύγει από το reality.

Η αντίδραση των Μαχητών ήταν άμεση, στο συμβούλιο του νησιού, επικράτησε πανικός με αλληλοκατηγορίες με τον Γιώργο Λιανό να ζητάει τη γνώμη των παικτών για όλα όσα αποκαλύπτονται με τους περισσότερους να αποδοκιμάζουν τον Γιώργο και να κάνουν λόγο για «εσχάτη προδοσία»!

Το θέμα, ωστόσο, πήρε άλλες διαστάσεις όταν ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στον Γιωρίκα Πηλίδη και ζήτησε τη δική του γνώμη και τον ρώτησε αν του είχε συμβεί όταν ήταν αθλητής να του ζητήσουν να στήσει αγώνα!

«Η λέξη στημένο παιχνίδι για μένα είναι βαριά. Ναι, μου έχει ζητηθεί και μου έχει ζητηθεί σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθώ. Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό. Το διέγραψα», είπε και άφησε άναυδο τον Γιώργο Λιανό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA