Μενού
  • Α-
  • Α+

Απογοητευμένη με όσα ακούστηκαν για τον Γιώργο Κατσαούνη φάνηκε η Μυριέλλα Κουρεντή στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Ανατροπή στα συναισθήματα της Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του αγρότη ότι έστησαν αγώνισμα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος να έρθει αντιμέτωπος με όλη την ομάδα των Μαχητών.

Ο Κατσαούνης ζήτησε συγγνώμη αν έκανε λάθος, ωστόσο, η Μυριέλλα δήλωσε «σοκαρισμένη» από τη συμπεριφορά του ανθρώπου με τον οποίο ήρθε πιο κοντά στο Survivor. «Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον γνωρίσω κανονικά, δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω από τρεις προτάσεις συνεχόμενες ποτέ, πάντα μας κόβουν και μας χωρίζουν, γιατί έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Εγώ έναν άλλον Γιώργο γνώρισα, έναν άλλον Γιώργο ένιωσα, ένας άλλος Γιώργος με γοήτευσε και με έκανε να χαμογελάω, και με έκανε να νιώθω όμορφα. Ο τρόπος του να δώσει την ομάδα δεν είναι σωστός. Ο Γιώργος έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα, δεν κατανοεί αυτά που όλοι οι υπόλοιποι κατανοούν. Τα νεύρα που βγάζει δεν είναι σωστά αλλά θε έδινα περιθώριο προσαρμογής. Δικαίως η ομάδα στέκεται εναντίον του, νιώθω πολύ άσχημα, με προβληματίζουν οι απόψεις των μπλε, δεν θέλω να πω παραπάνω» είπε η ηθοποιός.

Λίγο αργότερα δήλωσε συγκινημένη που τον γνώρισε. «Νιώθω γεμάτη που βρέθηκα εδώ, ό,τι κι αν έγινε με τον Γιώργο νιώθω ευτυχισμένη που τον γνώρισα. Ελπίζω να βάλεις λίγο μυαλό και να ακούς παραπάνω την ομάδα σου και δεν νομίζω πως κανένας δεν θέλει το κακό σου», είπε στο τέλος η Μυριέλλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA