Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Μαυρίδης περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τετάρτης (12/01) τον τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Κρίστη Κριθάργια με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και πίνουν το αίμα τους!

Αν και ο ίδιος πίστευε ότι θα έμενε πάντα εργένης, τελικά είδε ότι εκείνη είναι η γυναίκα της ζωής του: «Όταν πάρεις την απόφαση ότι πρέπει να είσαι με έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς και τον θέλεις για σύντροφό σου, λες ότι θα συνεχίσετε μαζί, στην πορεία έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Δεν πίστευα απλά ποτέ ότι θα ζήσω με μια γυναίκα την υπόλοιπη ζωή μου», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης και συνέχισε:

«Η συγκατοίκηση, η συντροφικότητα και όλα αυτά ήρθαν στην πορεία της ζωής μου, όπου και μου το έβγαλε ο άνθρωπός μου και έτσι προχώρησα στην πρόταση. Όταν της έκανα την πρόταση γάμου νόμιζε πως η κάμερα έγραφε για τα γυρίσματα της εκπομπής, καλά πήγε, όμως. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια».

Η πρόταση γάμου έγινε σε μια παραλία όπου στα ξαφνικά γονάτισε μπροστά της, εμφάνισε ένα μονόπετρο και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Η ίδια ξαφνιάστηκε αφού δεν την είχε προϊδεάσει με αποτέλεσμα να του λέει ξανά και ξανά «πλάκα κάνεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA