Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Κωνσταντίνος Πεταλωτής, με τον οποίο - σύμφωνα με την εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» - είχε σχέση η γνωστή ηθοποιός, το περασμένο καλοκαίρι μίλησε στην εκπομπή Love It για τη σχέση τους, αλλά και το φλερτ του Γιώργου Κατσαούνη μέσα στο Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Οι ρήτρες του Survivor, ο κορονοϊός στις Άγριες Μέλισσες και το μέλλον της Καγιά

«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράσταση που έπαιζε. Ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε, ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικού μας λόγους αποφασίσαμε να το λήξουμε», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής.

Πρόσθεσε δε ότι «όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! H Μυριέλλα όπως την γνώρισα, έτσι είναι και στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής απάντησε και σε όλα τα δημοσιεύματα, τα οποία τον θέλουν να ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο: 

«Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές τις μέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους, λόγω και της αναγνωσιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA