Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Κυριακής (16/01) ο Ιάκωβος επεμβαίνει δυναμικά πριν ο Στάθης προλάβει να επηρεάσει την Ιουλία και τα τινάξει όλα στον αέρα.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Γαμήλιο ταξίδι στο Παρίσι για Ιουλία κι Αστυνόμο Κουράκο - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ο Θεοδόσης θα δεχτεί ένα ύποπτο τηλεφώνημα. Παράλληλα, οι φαντασιώσεις του Αλέξη θα συνεχιστούν, με τον Στέφανο να μπαίνει αυτή τη φορά στο στόχαστρό του. Ο Φίλιππος αποφασίζει να μείνει για δύο - τρεις ημέρες στη Μάνη και μετά να γυρίσει στη Βασιλική μέχρι εκείνη να γεννήσει.

Η Μυρτάλη κι η Ισμήνη ξεκινούν να παράγουν τα καλλυντικά τους και αφοσιώνονται στη δουλειά. Η επιστροφή της Μέλπως θορυβεί τον Λυκούργο, καθώς φοβάται για την αντίδραση της Χάιδως. Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Ανέστη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Αρετή μαθαίνει για την παρουσία του Στέφανου στον γάμο της Ιουλίας και μαλώνουν άσχημα, ενώ η Μυρτάλη έχει αρχίσει να ενοχλείται από την υπερβολική αδυναμία του Στέφανου για τη μητέρα του.

«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA