Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Άντρες έτοιμοι για όλα» αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από τη Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής (14/01) και μάλιστα, αποκάλυψε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό που είχε πληροφορηθεί τότε όπου πολύ γνωστός τραγουδιστής είχε αποπειραθεί να βιάσει μία χορεύτρια της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Τζώρτζης Μονογυιός: Τα συγκινητικά λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Ρούλας Βροχοπούλου

«Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε ότι πολύ γνωστός τραγουδιστής έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Ήταν ξένη, χορεύτρια του Φωκά. Εγώ έφτασα ως εδώ στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Η κοπέλα έτρεμε. Τον ξέρουμε άπαντες. Δεν τον ξανακάλεσα σε εκπομπή. 

Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας. Την είδα στο πλάνο τώρα. Το #metoo είναι και θέμα εποχής. Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μάλιστα, τότε ο παρουσιαστής τη ρώτησε εάν ήθελε να μεσολαβήσει και να κινήσει την υπόθεση, αλλά εκείνη δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα.

«Την ρώτησα «θέλεις να αναλάβω;». Μου λέει «έχω φέρει τη μάνα μου, έχω το παιδί μου» και την σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη», εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA