Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εβδομάδα τελειώνει, ωστόσο, μας αφήνει με πολλές και διάφορες ειδήσεις από το τηλεοπτικό και όχι μόνο σκηνικό. Πιάστε το Τηλεκοντρόλ και πάμε να δούμε τα βασικότερα της ημέρας.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Η έκτακτη επίσκεψη του Σάκη Τανιμανίδη «πάγωσε» τους παίκτες - Τι θα γίνει με τον αρχηγό

H σκηνή που δεν χρειαζόταν ο «Σασμός»

Ένα ακραίο γεγονός που «χώθηκε» στο σενάριο της σειράς «Σασμός» του Alpha προκάλεσε την έκρηξη των χρηστών του Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, η σκηνή που έκανε τον κόσμο να αντιδράσει ήθελε τον Πετρή να απειλεί με όπλο ένα μικρό σκυλάκι πάνω στα νεύρα του, κάτι που ανάγκασε ακόμη και τον σκηνοθέτη της σειράς, Κώστα Κωστόπουλο, να πάρει θέση μέσω της εκπομπής Happy Day. «Δεν θα σκοτώναμε ένα σκυλί στη σειρά, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια ένταση», ανέφερε. 

https://twitter.com/MonkeyDKomi/status/1481362680619446284?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Flick_and_Swish/status/1481363022597828627?ref_src=twsrc^tfw

Η πρόταση έκπληξη για να «σωθεί» η Αυγή 

Μια πρωτότυπη πρόταση για να σωθεί η εφημερίδα Αυγή έκανε ο ιδιοκτήτης του liberal και της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», Θανάσης Μαυρίδης. Με άρθρο του προτείνει τη δημιουργία μιας νέας εφημερίδας δύο όψεων, στην οποία οι πρώτες 20 σελίδες από τη μία πλευρά να είναι ο Φιλελεύθερος και οι άλλες 20 από την άλλη πλευρά η Αυγή.

«Αν δεν υπάρχουν 5.000 αριστεροί αναγνώστες για να δώσουν ένα ευρώ την ημέρα για να διαβάσουν την Αυγή και άλλοι 5.000 κεντροδεξιοί για να αγοράσουν τον Φιλελεύθερο, ίσως υπάρξουν 5.000 αφυπνισμένοι αναγνώστες που θα θελήσουν να σώσουν μία εφημερίδα δύο όψεων στο περίπτερο», γράφει στο κείμενό του. 

Νέα πρεμιέρα για το «Βινύλιο»

Μετά το Ράδιο Αρβύλα, επιστρέφει στην τηλεόραση (μετά από αποχή κάποιων ημερών) και η δεύτερη εκπομπή της παρέας του Αντώνη Κανάκη.

Ο λόγος φυσικά για το Βινύλιο, το οποίο θα το δούμε σήμερα (14/1) στις 20.00 και θα παρουσιάσει το τρίτο μέρος του αφιερώματος στην «Ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του ‘90».

Ο άγριος καυγάς του Γιώργου Θεοφάνους με τον Νίκο Καρβέλα

Τι κρατάμε από τη συνέντευξη του Γιώργου Θεοφάνους το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια στο OPEN; Την αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά on air σχετικά με τον καυγά του με τον Νίκο Καρβέλα εξαιτίας της Άννας Βίσση.

Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν ο Καρβέλας του ζήτησε να γράψει τραγούδια για τη Βίσση, με τον Θεοφάνους να ζητάει περιθώριο τουλάχιστον τριών μηνών. «Με πήρε τηλέφωνο και με έβριζε και φώναζε. Πήγαινα σε πάρτι θυμάμαι και από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Ήθελε να φτιάξω τα τραγούδια σε τρεις ημέρες», είπε χαρακτηριστικά.

Νέα πρόωρη αποχώρηση στο Survivor 

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποτέλεσε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από το φετινό Survivor για «προσωπικούς λόγους». Απ' ότι φαίνεται, όμως, πολύ σύντομα - ίσως και μέσα στα επόμενα 24ωρα - θα δούμε τη δεύτερη πρόωρη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή που θα ετοιμάσει βαλίτσες για Αθήνα θα είναι η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη των Μαχητών, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο και έχει ήδη συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των 10 ημερών εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού. Από την πλευρά του ο Ατζούν έχει ήδη έτοιμους τους νέους παίκτες που θα μπουν στο Survivor. 

Ψηλά στην τηλεθέαση η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Χατζηνικολάου 

Μεγάλα νούμερα σημείωσε το χθεσινοβραδινό (13/1) «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να κάθεται απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και να μιλάει για την πανδημία, την ακρίβεια και την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Συγκεκριμένα, η συνέντευξη έκανε στο δυναμικό κοινό στο 15,6% και στο σύνολο στο 16,8%. Επίσης, τουλάχιστον για ένα λεπτό την παρακολουθήσαν 1.044.015 τηλεθεατές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA