Μενού
  • Α-
  • Α+

Ίσως την πιο αμφίρροπη αναμέτρηση έως τώρα στο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου, 14 Ιανουαρίου, στο Survivor. Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού αλλά και αδιάβροχη στέγη για την καλύβα τους και, όπως ήταν φυσικό, η επιθυμία για νίκη ήταν μεγάλη, εξ ου και το 9-9 που έφτασαν οι δύο ομάδες.  Οι Μαχητές έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό, χάνοντας με 10-9 από τους Διάσημους.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ζαλίζουν τα ποσά που παίρνουν οι διάσημοι - Πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ο Βαλάντης (Λίστα)

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα επάθλου σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Θανάσης Μπέλλος προχώρησε σε μια ανακοίνωση που τους ξάφνιασε όλους. Ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι τις επόμενες μέρες. Αφορμή σε αυτό στάθηκε ο τραυματισμός του παίκτη για τον οποίο και οδηγήθηκε λίγο αργότερα στην κλινική. «Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου πολύ καταβεβλημένο και τα δάκρυα ήταν για το γεγονός πως δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Έφτασα μέχρι το σημείο που δεν μπορούσα να παίξω, μόλις κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μου», είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής, για να συνεχίσει: «Εδώ και δυο μέρες το έχω καταλάβει. Νιώθω πολύ πεσμένος και επειδή όταν νιώθεις πεσμένος, είσαι πράγματι μαχητής και δεν μπορείς να δώσεις αυτό που θέλεις, νιώθεις ένας αδύναμος κρίκος. Σκίζονται τα πάντα μέσα μου. Νομίζω ότι από δω και πέρα θα είμαι σε φθίνουσα πορεία» τόνισε ο Θανάσης Μπέλλος απαντώντας στον Γιώργο Λιανό. «Καλύτερα είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσω γιατί βλέπω ότι τρόμαξα πάρα πολύ σήμερα με αυτό που ένιωσα. Πραγματικά θα ήθελα τις επόμενες ημέρες να αποχωρήσω. Πραγματικά το λέω».

Ο Γιώργος Λιανός από την πλευρά του, είπε ότι «είναι αρκετά σοβαρό αυτό που λες και ελπίζω να το ξανασκεφτείς. Θα το ξανασυζητήσουμε σύντομα»

Ευρυδίκη: Η Μυριέλλα «χτίζει» love story για να μείνει στο παιχνίδι

Τα βέλη προς την ηθοποιό συνεχίζονται από τους συμπαίκτες της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να την κατηγορεί απροκάλυπτα για στρατηγική πίσω από την ιστορία με τον Κατσαούνη. Μετά το συμβούλιο του νησιού, όπου ειπώθηκαν τα περί στημένου ματς από τον Γιώργο Κατσαούνη, η Μυριέλλα φάνηκε να επηρεάστηκε σχετικά με τον χαρακτήρα του παίκτη που είχε αναπτύξει μια παραπάνω επαφή. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είπε στην κάμερα: «Η Μυριέλλα κατάλαβε ότι το να χτίσεις love story μόνο και μόνο για να σε κρατήσει ο κόσμος είναι λάθος στρατηγική και τώρα πάει να το μαζέψει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA