Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου γύρισε πίσω στο χρόνο όταν πρωταγωνιστούσε στη θρυλική Λάμψη του Νίκου Φώσκολου όπου υποδυόταν για πολλά χρόνια την Τατιάνα Δράκου - μετά την αποχώρηση της Τάνιας Καψάλη - και μίλησε στο περιοδικό Εγώ για τη σειρά και την υψηλή τηλεθέαση που σημείωνε. 

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Φαλελάκης: Μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα τα media με κανιβάλισαν

«Τα νούμερα τηλεθέασης στα επόμενα χρόνια άρχισαν να μπαίνουν στην καθημερινότητά μας. Κατ’ αρχήν εγώ μπήκα σε μια σειρά που είχε ήδη κερδίσει την προτίμηση του κόσμου από πριν οπότε μπήκα σε ένα "παιχνίδι" ήδη κερδισμένο και δεν ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα.

Έπειτα συμμετείχα σε κάποιες ιστορίες μέσα στη σειρά που πραγματικά έκαναν νούμερα πάνω από 60% και μέχρι σήμερα τις θυμούνται.

Δεν θα ξεχάσω ότι πήγαινα με το λεωφορείο στο πανεπιστήμιο στου Ζωγράφου και κάτω από την γέφυρα είχαν γράψει στον τοίχο με σπρέι "Μετανοείτε έρχεται ο Ευλογητός". Όμως γενικά μετά το 2000 η πολιτική των καναλιών άρχισε να τρέχει με εμμονή πίσω από τα νούμερα. Παλαιότερα ήταν αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά η Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Η σχέση της με τη αναγνωρισιμότητα δεν ήταν και πάντα η καλύτερη, όπως παραδέχτηκε αφού πάντα προσπαθούσε να μην την αναγνωρίζουν στο δρόμο, ενώ αποκάλυψε και τι της έλεγε ο κόσμος όταν τη συναντούσε. 

«Νομίζω το "κορίτσι μου τι τραβάς" ήταν η πιο συνήθης φράση αλλά και το "είστε πιο αδύνατη από ό,τι στην τηλεόραση". Μια μέρα έπινα το πρωί καφέ σε μια αυλή σε ένα νησί που είχα πάει διακοπές και δυο κυρίες όρμησαν κυριολεκτικά μέσα και άρχισαν να κλαίνε και με αγκαλιάζουν. Με την αναγνωρισιμότητα δεν τα πήγα ποτέ καλά. Ντρέπομαι και φέρομαι αμήχανα, αλλά αυτό είναι ένα δικό μου πρόβλημα που δεν μπόρεσα ποτέ να ξεπεράσω. Προσπαθούσα πάντα να μην με γνωρίζουν και νομίζω το πέτυχα», δήλωσε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA