Μενού
  • Α-
  • Α+

Τους ισχυρισμούς του Mάκη Κατμετζόγλου., τον οποίο η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε ως τον άνθρωπο που διέρρευσε το βίντεό της, διέψευσε ο δικηγόρος της influencer, Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Απόστολος Λύτρας. Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί του Μάκη Κατμετζόγλου ότι δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται, δεν ευσταθούν. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αναγνωρίστηκε και δεύτερο άτομο - «Θα το φτάσω μέχρι τέλους» λέει το θύμα

«Ο συγκεκριμένος άνδρας που φαίνεται στο βίντεο - αυτόν δηλαδή που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη - καταρχήν κοιτά την κάμερα και γελάει. Αυτό τι σημαίνει, λοιπόν; Ότι γνωρίζει πως βιντεοσκοπείται. Αυτό είναι το πρώτο που φαίνεται δηλαδή. Αν κάποιος είχε πρόσβαση στο υλικό, θα το καταλάβαινε. Δεύτερον να υπενθυμίσω ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση το θύμα είναι η κυρία Τούνη, για να μην ξεχνιόμαστε» είπε αρχικά ο κ. Λύτρας.

«Ακούω πράγματα, τα οποία δεν στέκουν. Είναι μια μορφωμένη γυναίκα, έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό, είναι επιχειρηματίας. Παρουσιάζεται λες και είναι μια γυναίκα που δεν έχει κανένα ίχνος σεβασμού, κάτι που δεν ισχύει και είναι άδικο», συνέχισε ο Απόστολος Λύτρας.

«Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει παραδεχτεί στην Ιωάννα Τούνη ότι είχε πρόσβαση στο βίντεο, όμως το έσβησε. Η Ιωάννα Τούνη έχει πολλούς μάρτυρες. Να μην ακούγονται λοιπόν, ανακρίβειες ότι δήθεν χρηματίστηκε και λοιπά. Είναι δεδομένο ότι της παραδέχτηκε ότι έχει το βίντεο» είπε για την εμπλοκή του ο επιχειρηματίας. «Γνώριζε ο άνθρωπος ότι βιντεοσκοπείται. Σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αφού γυρνάει στην κάμερα, χαμογελάει, κάνει γκριμάτσες. Δεν μπορώ να ακούω ότι δήθεν δεν γνώριζε» κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.

Ιωάννα Τούνη: Οργή Αλεξάνδρου και ένταση on air με τον δικηγόρο του Κατμετζόγλου

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας (17/01) και ενώ η εκπομπή ασχολούνταν με το θέμα του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη που βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο αφού η γνωστή influencer κατονόμασε για πρώτη φορά τον άνδρα που το δημοσίευσε το διαδίκτυο.

Ο Μάκης Κατμετζόγλου υπέβαλε μήνυση στην Ιωάννα Τούνη για συκοφαντική δυσφήμηση και ο δικηγόρος του, κ. Γιάννης Γλύκας, μίλησε στην εκπομπή, αλλά όσα είπε έβγαλαν εκτός εαυτού τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ξεκαθαρίζοντας πως δε μιλάει επειδή η Ιωάννα είναι σύντροφός του, είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου και βγήκαν φωτογραφίες. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με, γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δεν το λέω επειδή είναι κοπέλα μου».

«Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά» του απάντησε ο κ. Γλύκας για να πάρει απάντηση από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δε λειτουργώ υποκειμενικά. Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της, είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον κ. Γλύκα να απαντά σε έντονο ύφος πως «δεν είμαι κατηγορούμενος, κύριε Αλεξάνδρου» με τον τελευταίο να απαντά ακόμα πιο έντονα ότι «τέτοιες πράξεις τέτοιων ανθρώπων που τραβάνε βίντεο σε καταστάσεις που η κοπέλα δεν έχει τις αισθήσεις της».

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Γλύκας δήλωσε: «Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά χρώματα, σας παρακαλώ να σταματήσουμε. Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δηλαδή δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από οποιονδήποτε να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία. Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Δεν διέρρευσε το βίντεο το συγκεκριμένο και μήνυσε τον όποιον συμμετείχε σε αυτό. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγει αυτή τη χρονική στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA