Μενού
  • Α-
  • Α+

Έξαλλοι είναι όχι μόνο οι Διάσημοι, αλλά και οι Μαχητές από την ατάκα του Βαλάντη στη συμπαίκτριά του στο Συμβούλιο του Survivor την Κυριακή. Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με την Ευριδίκη Παπαδοπούλου και με αφορμή ότι η δεύτερη έχει ιαθεί από καρκίνο στο παρλεθλον της είπε ευθαρσώς «παρά το πρόβλημα που είχες, δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος. Όπως είναι φυσικό, αμέσως ξέσπασαν αντιδράσεις μεταξύ των παιχτών με τον Σπύρο Μαρτίκα να λέει στην κάμερα πως «αυτός ο άνθρωπος πρέπει να φύγει από το παιχνίδι. 

Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, φανερά συγκλονισμένη, είπε στην κάμερα πως την έφερε σε κατάσταση πανικού και για αυτό έβαλε τα κλάματα. Στα αποσπάσματα που παίχτηκαν, η Παπαδοπούλου κλαίει γοερά και απομακρύνεται από το συμβούλιο. «Αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Αυτό που είπε είναι χυδαίο και είναι λίγη αυτή η λέξη. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε». Ο Βαλάντης μερικές ώρες μετά ζήτησε συγγνώμη. «Να απομακρυνθείς», του ζήτησε ο Βισκαδουράκης. «Δεν θέλω να σε βλέπω, έχω οικογένεια», του είπε η Αθηνά. 

Είναι σαφές πως ο Βαλάντης είναι «ξένο σώμα» στο ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που φάνηκε στη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας. Κάθισε απομονωμένος από την ομάδα του, κανείς εκ των Διάσημων δεν του μίλησε, ενώ ουδείς τον ενθάρρυνε όταν αγωνιζόταν για τη νίκη. Οι παίκτες και των δύο ομάδων έχουν αποφασίσει να αγνοήσουν τον τραγουδιστή, ο οποίος αν και ζήτησε συγγνώμη, δείχνει να μην έχει μέλλον στο παιχνίδι και όχι άδικα μετά την απαράδεκτη κουβέντα στην Παπαδοπούλου.

Οσον αφορά το αγώνισμα ασυλίας, οι Μαχητές επικράτησαν των Διάσημων με 10-7.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA