Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από 14 ημέρες ήρθε στον κόσμο η κόρη του και η σύζυγός του δεν ήθελε να της αφήσει μόνες για να πάει στο MasterChef, ωστόσο, ο Στάθης είναι σίγουρος για τον εαυτό του και θεωρεί πως θα είναι αυτός ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Όπως ο ίδιος είπε, μάλιστα, θέλει τον τίτλο για να τον κάνει δώρο στην κόρη του.

Ήδη έκανε το πρώτο βήμα αφού κατάφερε και απέσπασε το golden pin που τον στέλνει απευθείας στο σπίτι! Ετοίμασε για τους κριτές ένα φιλέτο μπακαλιάρου και απέσπασε δυο «ναι», αυτό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Σωτήρη Κοντιζά.

Όταν έφτασε η σειρά του Πάνου Ιωαννίδη να πει αν περνάει τον παίκτη ή όχι, στην επόμενη φάση, ήρθε και η έκπληξη αφού ο σεφ του ζήτησε να έρθει μπροστά και τον ρώτησε: «Στάθη, έχεις μια κόρη 14 ημερών. Τι θα γίνει άμα περάσεις και κάνεις καιρό να τη δεις και εκείνη και την οικογένεια σου; Είσαι τόσο αποφασισμένος;».

Η απάντηση του Στάθη ήταν θετική και ο Πάνος Ιωαννίδης «έκοψε» το αίμα του παίκτη αφού του είπε: «Δεν συμφωνώ με τα δύο “ναι”» και πρόσθεσε: «και πιστεύω ότι αξίζεις κάτι περισσότερο. Αξίζεις το golden pin μου. Είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει στο φετινό MasterChef 6».

Ο παίκτης βούρκωσε από την συγκίνηση και την ένταση της στιγμής καθώς περνάει απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA