Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Πέμπτης (20/10) ο Στάθης απαιτεί να μάθει που βρίσκεται η Βασιλική, για να της πει κατά πρόσωπο όλα αυτά που τον πνίγουν.

Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη για την πρωτιά - Masterchef και Survivor vs. Σασμό, Η Γη της Ελιάς, Άγριες Μέλισσες

Η Χάιδω κι ο Φίλιππος αρνούνται να του δώσουν πληροφορίες κι έτσι γίνονται εκείνοι αποδέκτες της οργής του. Ούτε η Μαργαρίτα, όμως, θα καταφέρει να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί του. Ο Στάθης τής μιλά απαξιωτικά και την κατηγορεί για ανευθυνότητα. Πιο σκληρός, όμως, θα είναι με τον Λυκούργο, τον οποίο θεωρούσε στενό του φίλο.

Ο Θεοδόσης μετακομίζει στο σπίτι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θα περάσει διάφορα τεστ για να κερδίσει πάλι μια θέση στην καρδιά της. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παγιδεύεται όλο και περισσότερο στην εμμονή του, και παριστάνει τον άρρωστο για να απομονωθεί.

Ο Μάνος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτεί τη Μαρίνα με θρησκευτικό γάμο, αδιαφορώντας για την κατακραυγή. Η Ιουλία κι ο Γιώργης απολαμβάνουν τις τελευταίες βόλτες στο Παρίσι, καθώς η μέρα της επιστροφής τους πλησιάζει.

Ο Φίλιππος πηγαίνει στην Αθήνα αποφασισμένος να ζητήσει από τη Βασιλική να σταματήσουν να κρύβονται και να γυρίσουν μαζί στη Μάνη.

«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA