Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοένα και αυξάνονται τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor και σε αυτό έχουν βοηθήσει τα ειδύλλια, οι ίντριγκες και οι τσακωμοί στις δύο καλύβες. Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, είδαμε τους Διάσημους να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά τι θα γίνει απόψε λίγο πριν την ανακοίνωσης της αποχώρησης;

Διαβάστε ακόμη: Μήνυση 16χρονης σε παίκτη του φετινού Survivor για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Η Κόκκινη και η Μπλε ομάδα θα βρεθούν σήμερα 19 Ιανουαρίου σε έναν υδάτινο στίβο μάχης διεκδικώντας ένα σημαντικό έπαθλο. Μαχητές και Διάσημοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και σύμφωνα με τα Spoilers, αυτή θα πάει στους πρώτους, οι οποίοι θα «σπάσουν» το σερί των Ελλήνων celebrities. 

Η πιο δύσκολη στιγμή, όμως, θα έρθει λίγο αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού. Βαλάντης, Γιωρίκας Πιλίδης και Θανάσης Βισκαδουράκης βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον τραγουδιστή να είναι εκείνος, που θα ετοιμάσει βαλίτσες με προορισμό την Αθήνα. 

Λέτε να γίνει κάτι, όμως, και να αλλάξουν όλα μιας και μιλάμε για τον παίκτη που φέρνει τηλεθέαση στο πρότζεκτ του Ατζούν; Για να δούμε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA