Μενού
  • Α-
  • Α+

Για μια ακόμη φορά, ο Βαλάντης έθεσε εαυτόν εκτός αγώνα, καθώς εξέφρασε την άρνησή του να αγωνιστεί στον στίβο μάχης. Ο Ελληνας τραγουδιστής που άφησε την ομάδα των Διασήμων στα... κρύα του λουτρού στην κόντρα με τους Μαχητές, έριξε πολλά καρφιά πριν από την έναρξη των αγώνων του Survivor. Χαρακτηριστικά, είπε πως η απόφασή του να μην αγωνιστεί δεν έχει να κάνει με κάποιο τραυματισμό, αλλά με την απογοήτευσή του από τους συμπαίκτες του:

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Κατσαούνης: «Είμαι πάρα πολύ καλός στο να πιάνω κυρίες στα πράσα»

«Έχω υποστεί bullying από την ομάδα μου. Ακόμα και στα παιχνίδια με τα καρότσια που έφερα νίκες στην ομάδα μου, μου έγινε πόλεμος. Δεν μπορώ να παίξω σε κανένα άλλο παιχνίδι δυστυχώς. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι για την ανθρωποφαγία αυτή που έχω ζήσει εδώ μέσα και κυριολεκτικά ντρέπομαι για κάποιους ανθρώπους και γνωριμίες που έκανα στο Survivor».

«Θα αφήσω όμως και κάποιες εκπλήξεις για το τέλος γιατί πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα πριν φύγω». Αναφερόμενος μάλιστα στους Μαχητές είπε «...παιδιά σας έχουμε κοροϊδέψει πολλές φορές να το ξέρετε».

Επίσης, μιλώντας για την εξέλιξη της... σχέσης του Γιώργου με τη Μυριέλλα, είπε πως «Ηταν ένα fake ειδύλλιο, πάλι ήμουν σωστός σε αυτά που έλεγα».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA