Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το γεγονός πως γνώριζε έναν από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ξέσπασε μιλώντας για κάποια σχόλια που αφήνουν διάφοροι στον λογαριασμό της, χαρακτηρίζοντάς την ως «ξέπλυμα βιαστών».

Διαβάστε ακόμη: Χάπι του βιασμού: Τι προκαλεί όταν μετατρέπεται σε «όπλο» διαστροφών – Ιατροδικαστής αναλύει στο Reader

«Είμαι αρκετά ενοχλημένη και εκτίθεμαι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Όλη αυτή η ανθρωποφαγία, όχι μόνο των social media αλλά και κάποιων μέσω, φυλλάδων και εφημερίδων. Το ότι μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες δικές μου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει ότι διοργάνωσε το πάρτι, όχι τον βιαστή, δεν σημαίνει ότι εμένα είναι φίλος μου. Το ξαναλέω και το τονίζω.

Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους, να έχω βρεθεί σε μια παρέα κοινωνικά δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο ο οποίος μου φαινόταν… ε, να βγάλουμε μια φωτογραφία, ναι να βγάλουμε. Επίσης, θέλω να πω ότι στο συγκεκριμένο Instagram δεν υπήρχαν μόνο με μένα φωτογραφίες του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά υπήρχαν με πάρα πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλούς καλλιτέχνες και με άλλους παρουσιαστές», είπε αρχικά.

«Ξαφνικά εγώ βρίσκομαι και με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών! Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και με τον Φιλιππίδη. Τι σημαίνει; Ότι εγώ γνώριζα τα αίσχη; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα», είπε, ολοκληρώνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA