Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του Star «Έρωτας με Διαφορά». Ο λόγος για την Έρρικα Μπίγιου, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/1) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για την τηλεόραση, την παραλίγο συνεργασία της με τον Τζουντ Λο.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Ζαρίφη - Θεοχάρης Ιωαννίδης: Το παθιασμένο φιλί στο στόμα και ο γρίφος

«Νιώθω ότι θα απασχολήσω τον κόσμο, ενώ δεν έχω ανακαλύψει και την πενικιλίνη, δεν έχω κάνει κάτι σημαντικό. Υπάρχουν σπουδαίες προσωπικότητες που δεν έχουν το ίδιο προβάδισμα. Οπότε έχω συστολή με τη δημοσιότητα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Έζησα δυο χρόνια στο Λονδίνο, ακούγεται ωραίο αλλά είχε πολλή μοναξιά. Εκεί ξεκίνησε και η συνεργασία μου για την ταινία που έπαιξα, ακούγεται ωραίο όλο αυτό, γιατί η μία δουλειά φέρνει την άλλη, αλλά στο Λονδίνο η ρυθμοί είναι δύσκολοι. Στην αρχή παλεύεις με κάτι που δεν ξέρεις που μπορεί να σε πάει και είναι χαοτικό αυτό, αλλά έχει και την γοητεία του».

Τέλος, όσον αφορά την παραλίγο συνεργασία της με τον Τζουντ Λο είπε «έκανα το casting και είχα μπει στο short list αλλά τελικά δεν πήρα τη δουλειά. Ήταν ένας πολύ ωραίος ρόλος. Πάμε γι' άλλα. Όταν φτάνεις κοντά είναι δύσκολη η απόρριψη αλλά πλέον το έχω συνηθίσει. Όταν στέλνω ένα casting και λέω ότι εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα, ηρεμώ»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA