Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τελευταίες δοκιμασίες στη Φάρμα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν οι παίκτες και έτσι έμειναν χωρίς προμήθειες και κατ' επέκταση χωρίς φαγητό. Και έπεσε... πείνα. Ο Κουτσαβάκης όμως, βρήκε τη λύση και πρότεινε στους συμπαίκτες του να σφάξουν τον κόκορα και να τον κάνουν κρασάτο!

Και εκεί που οι περισσότεροι θα θεωρούσαν πως αυτό είναι κάποιο κακόγουστο αστείο, οι περισσότεροι από τους παίκτες το πήραν ζεστά και το μετέφεραν στον επιστάτη της Φάρμας ο οποίος επισκέφθηκε τους παίκτες για να δει την πορεία της αποστολής που τους είχε αναθέσει.

Αφού ο Βασίλης ο επιστάτης άκουσε την πρόταση του Κουτσαβάκη θέλησε να μάθει αν οι υπόλοιποι αγρότες συμφωνούν με αυτά που είπε ο παίκτης.

«Για να κλείσει το θέμα, τα ζώα είναι απολύτως προστατευμένα. Δεν επιτρέπεται καμία βίαιη πράξη και υπάρχει ολόκληρο νομοθετικό πλαίσιο γι’ αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης.

Το θέμα, ωστόσο, ήρθε ξανά στην επιφάνεια όταν οι παίκτες βρέθηκαν στον αχυρώνα για να δουν τον αγώνα μεταξύ της Μαρίας Παπαγεωργίου και της Χριστιάννας Σμαραγδή.

Αφού ο Σάκης Τανιμανίδης χτύπησε την καμπάνα, οι παίκτες της Φάρμας βρέθηκαν στον αχυρώνα και όλοι μαζί σχολίαζαν την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι. Τότε ο Κουτσαβάκης επανάφερε το θέμα του κόκορα «μεταξύ σοβαρού και αστείου…».

«Είμαι κρεατοφάγος. Τα χόρτα είναι για τις αίγες. Εμείς γιατί δεν πρέπει να μην τρώμε κρέας;» αναρωτήθηκε ο Αστρινός Χαραλαμπάκης ενώ ο Βασίλης Λέντζας σχολίασε πως νόμιζε ότι ο Κουτσαβάκης κάνει πλάκα.

«Προτιμώ να φάω τα μαρούλια παρά να ακουμπήσω κάτι της Φάρμας» είπε ο Μάνος Πανταζής.

«Υπάρχουν δυο επίπεδα συζητήσεις τα οποία απαγορεύουν να ακουμπήσετε τα ζώα της Φάρμας. Το ένα είναι νομικό. Το δεύτερο επίπεδο το οποίο επίσης απαγορεύει να ακουμπήσετε τα ζώα είναι πως αυτά τα ζωάκια είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, να πάρετε αυτά που έχουν να σας δώσουν, συν ότι έχετε έρθει κοντά τους. Για να μην ακουστώ κάπως… Δεν είναι κακό να τρώτε κρέας» είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες και έκλεισε οριστικά το θέμα του κόκορα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA