Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη, μαζί με το τηλεοπτικό της ταίρι, Θανάση Αναγνωστόπουλο, του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήση για ποιον λόγο στα media έχει τη φήμη της «σιδηράς κυρίας» και εξήγησε ότι όταν ανέλαβε διευθύντρια σε περιοδικό ήταν μόλις 25 ετών και έπρεπε να κρατάει μια πιο σκληρή στάση, ώστε, να καταφέρει να επιβιώσει!

«Στα 25 μου και 1,50 ύψος έγινα διευθύντρια του μεγαλύτερου εβδομαδιαίου περιοδικού στην Ελλάδα. Λέω για το ύψος γιατί έπαιζε ρόλο στη δεκαετία του ΄90. Η εικόνα έπαιζε ρόλο. Τότε κάπως έπρεπε να επιβληθώ στα πράγματα με εκδότη τον Κωστόπουλο. Πώς να ήμουν γλυκούλα; Αν ήμουν γλυκούλα, δεν θα μιλούσαμε, θα ήμουν κάπου πατημένη. Είναι θέμα επιβίωσης στον χώρο γιατί για μένα προτεραιότητα ήταν να γίνει η δουλειά» είπε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια μπήκε στο εξομολογητήριο όπου απάντησε πως δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στον χώρο με το οποίο δεν θα ήθελε να συνεργαστεί. Είπε ότι οι πιο σέξι Έλληνες αυτή τη στιγμή είναι ο Γιάννης Κουκουράκης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες.

Αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη κατινιά σε σχέση είναι οι παρακολουθήσεις της, ενώ αρνητικά απάντησε στην ερώτηση αν έχει κάνει role play στο σεξ! Τέλος, ανέφερε πως αν έφευγε από το πλευρό του Θανάση Αναγνωστόπουλο θα μπορούσαν επάξια να καλύψουν τη θέση της η Μαρία Μπεκατώρου, Ράνια Θρασκιά αλλά και η Δανάη Μπάρκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA