Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία διαφορετική έναρξη περίμενε τους τηλεθεατές της εκπομπής Καλύτερα δε Γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου (22/01) με τη Ναταλία Γερμανού να καλωσορίζει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον οποίο επέλεξε η Γεωργία Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει για πρώτη φορά για όσα βίωσε σε σουίτα ξενοδοχείου. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Η πρώτη της συνέντευξη και η πρώτη της φωτογραφία

«Κανένας μόνος, είναι το σύνθημα που πηγαίνει από στόμα σε στόμα αυτές τις μέρες και θα έπρεπε να είναι και το μότο της ζωής μας. Θα ξεκινήσουμε σήμερα διαφορετικά και χωρίς να χάσω χρόνο θα καλωσορίσω έναν άνθρωπο που μετρά πάρα πολλά χρόνια στον χώρο. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μίλησε με το όνομά της και το πρόσωπό της η 24χρονη Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη. Είναι ο κύριος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος», είπε η Ναταλία Γερμανού προτού υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

«Ζούμε σε μια εντελώς φαλλοκρατική και ανδροκρατούμενη κοινωνία. Τα περί φεμινισμού είναι παραμύθια, φούμαρα. Όπως ο φασισμός, έτσι και η φαλλοκρατία υπάρχει μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Πιστεύω ότι ξεκινάει από τις μανάδες που μεγαλώνουν αγόρια και όχι μόνο από τους πατεράδες. Έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη για το πώς μεγαλώνουν τα αγόρια τους. Έχω και εγώ αγόρι, έχω και δυο κορίτσια. Το δικό μου αγόρι, που είναι αγόρι αγόρι - αυτούς τους τύπους που βιάζουν δεν τους θεωρώ αγόρια - φλερτάρει, ερωτεύεται, αγαπάει, δίνεται και η έννοια βία και βιασμός είναι άγνωστη λέξη. Ο βιασμός δεν είναι μόνο σωματικός όταν κάνεις έρωτα μαζί της με το ζόρι, αλλά και το να τη χτυπήσεις, να την ακουμπήσεις απλά. Υπάρχουν όρια που είναι τα όρια της αξιοπρέπειας και της συμβίωσης, στη συγκεκριμένη περίπτωση το ευχάριστο είναι ότι όλος αυτός ο κόσμος βγήκε έξω και ότι όλες αυτές οι γυναίκες σήκωσαν το κεφάλι απέναντι σε μια νοοτροπία, η οποία δυστυχώς υπάρχει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. 

Συμπλήρωσε δε πως «δυστυχώς τα παιδιά του κόσμου είναι αναλώσιμα για όλους αυτούς και για τους βιαστές και για τους ιατροδικαστές και για τους εισαγγελείς και τους ανακριτές».

Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξής τους με την Γεωργία:

«Εκείνο που με συγκίνησε περισσότερο είναι ότι έχει μια ωραία ιστορία αυτή όλη η διαδικασία για το πως έφτασα εγώ στη Γεωργία. Όταν έπεσε το Γιάκοβλεφ το αεροπλάνο, είχα πάει πάνω πριν από όλους και είχε ειδοποιήσει ότι φαίνεται η τουρμπίνα, βράδυ. Μέσα στο σκοτάδι μου λέει κάποιος ότι είναι ο αδερφός του μέσα στο αεροπλάνο και μου έδωσε το τηλέφωνό του για να τον ενημερώνω. 

Αυτός ο άνθρωπος με αγκάλιασε, με φίλαγε. Αυτός ο άνθρωπος έτυχε να είναι στενός φίλος έως και συγγενής της Γεωργίας. Μίλησε με τη Γεωργία, άνοιξε το Facebook, μετά ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα, πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα, πήγα Θεσσαλονίκη χωρίς να ξέρω τι θα βρω γιατί αν δε δεις από κοντά δεν μπορείς να ξέρεις. Έπρεπε να έρθω σε άμεση επαφή. Βρήκα ένα αρνί. Συγκλονίστηκα. Βρήκα ένα παιδάκι, 24 ετών, αλλά άβγαλτο, απονήρευτο, μόνο του, εγκαταλελειμμένο, ορφανό από γονείς, ο σύντροφός της έχει πεθάνει από καρκίνο και έχει και έναν αδερφό ετεροθαλή και μια αδερφή που διεκδικούν το σπίτι που μένει, ένα κυνηγημένο πλάσμα» είπε ο δημοσιογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA