Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το άδοξο τέλος του φλερτ ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, η πρώτη δείχνει να θέλει να τον ξαναπροσεγγίσει και έτσι τη βλέπουμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο του Survivor το βράδυ του Σαββάτου (22/01) να λέει πως θα του γράψει ένα γράμμα: 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Κατσαούνης: Ψευδές και κατασκευασμένο το περιστατικό με την 16χρονη, λέει ο δικηγόρος του

«Σκοπεύω να γράψω ένα γράμμα στον Γιώργο, να του εξηγήσω μερικά πράγματα, τα οποία δε με άφησε ποτέ να του εξηγήσω γιατί τα έχει πάρει τελείως διαφορετικά τα πράγματα απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα», λέει η Μυριέλλα στην κάμερα και μένει να δούμε εάν η κίνησή της θα συγκινήσει τον Τσακατσούκα. 

Από κει και πέρα, Διάσημοι και Μαχητές θα βρεθούν πάλι αντίπαλοι στο στίβο της μάχης, αλλά ενισχυμένες και οι δύο ομάδες με νέο αίμα. 

«Ήρθε η ώρα οι ομάδες σας να δυναμώσουν. Πάμε να υποδεχτούμε τους τρεις νέους παίκτες του Survivor», ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ένας εκ των οποίων θα είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend, ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης

Μαζί του θα μπουν, σύμφωνα με τα spoiler, η 24χρονη Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας με αρκετές διακρίσεις σε ελληνικό όσο και διεθνές επίπεδο, αλλά και ο 28χρονος Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με sport betting, ενώ έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες στην Κρήτη.

Φυσικά, οι νέες αφίξεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού τη Δευτέρα (24/01) αναμένεται να μπει η Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ αργότερα θα μπει και ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

Μάλιστα, στην περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Ατζούν φέρεται να έχει βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να την πείσει να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, αφού, σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, η αμοιβή της θα αγγίξει τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ξεπερνώντας ακόμα και αυτή του Βαλάντη που λέγεται ότι ήταν 8.000 ευρώ. 

Από κει και πέρα, ο Άρης Σοϊλέδης θα παίρνει 8.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο Σάκης Αρσενίου έχει συμφωνήσει για 6.000 ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα πάντα με το Open Weekend.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA