Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατροπές υπήρξαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor καθώς τρεις νέοι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους. Δύο παίκτες τοποθετήθηκαν στην ομάδα των Μαχητών, η οποία είχε 3 οικειοθελείς αποχωρήσεις, ενώ ένας στους Διάσημους.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης που μπαίνει στην ομάδα των Διασήμων είναι ο ποδοσφαιριστής, Αρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Στον αντίποδα, την ομάδα των Μαχητών έρχονται να ενισχύσουν ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου. Ο Ανδρέας είναι επαγγελματίας παίκτης πόκερ, με «ειδίκευση» στους αγώνες NBA ενώ ανέφερε πως στο παρελθόν έχει παίξει και πόλο, δηλώνοντας έτοιμος για τις απαιτητικές αθλητικές δοκιμασίες που επιτάσσει το παιχνίδι.

Από την άλλη, η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου (ή Μαίη που δήλωσε πως προτιμά να την φωνάζουν) έχει ήδη τραβήξει πάνω της τα βλέμματα καθώς πολλοί την παρομοιάζουν με τη νικήτρια παλαιότερου Survivor, Κατερίνα Δαλάκα. Η 24χρονη πρωταθλήτρια κωπηλασίας, η οποία έχει διακριθεί σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ήδη για πολλούς φαντάζει ένα από τα φαβορί, κάτι που περιμένουμε να δούμε αν ισχύει στη συνέχεια του ριάλιτι.

Δεν σταματούν εδώ όμως οι νέες προσθήκες στο Survivor, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, θα δούμε νέους παίκτες και στο επεισόδιο της Δευτέρας με όλους να περιμένουμε να ξαναδούμε στο παιχνίδι την Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ αργότερα θα μπει και ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου.

Μάλιστα, στην περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Ατζούν φέρεται να έχει βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να την πείσει να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, αφού, σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, η αμοιβή της θα αγγίξει τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ξεπερνώντας ακόμα και αυτή του Βαλάντη που λέγεται ότι ήταν 8.000 ευρώ.

Από κει και πέρα, ο Άρης Σοϊλέδης θα παίρνει 8.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο Σάκης Αρσενίου έχει συμφωνήσει για 6.000 ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα πάντα με το Open Weekend.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA