Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστική ήταν για τους Μαχητές η βαριά ήττα με 10-3 από τους Διάσημους, με την Ασημίνα να μην μπορεί να κρύψει τα νεύρα της. Στο στόχαστρο της άκρως ανταγωνιστικής παίκτριας του Survivor βρέθηκε η Ασπα, η οποία σε ένα από τα runs υπέπεσε σε σοβαρό λάθος αφού έφυγε από το καλάθι χωρίς να πάρει μαζί της το σακουλάκι για τον στόχο με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω και να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Αν και ομολογουμένως κανένας από τους Μαχητές δεν βρέθηκε σε ιδιαίτερα καλή ημέρα, η Ασημίνα ξέσπασε εναντίον της Ασπας καθώς θεώρησε πολύ λανθασμένη την τακτική της ομάδας της να επιτρέψουν στην Ασπα να ξαναδοκιμάσει για να διορθώσει το λάθος της. Έτσι ενώ συνήθως μπροστά στον Γιώργο Λιανό οι Μαχητές είναι λίγο πιο χαμηλών τόνων, η Ασημίνα άφησε αιχμές ότι συγκεκριμένα άτομα ευθύνονται για την ταπεινωτική τους ήττα με την Ασπα να αντιδρά βουρκωμένη.

«Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ, το 10-3 δεν μας αντιπροσωπεύει σαν ομάδα» είπε η Ασημίνα. Η Ασπα δήλωσε από την πλευρά της ότι ένιωσε την εχθρικότητα της Ασημίνας, ο Σάββας όμως προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, λεγοντάς της ότι δεν φταίει μόνο εκείνη. Δεν φάνηκε να ακολουθεί τη γραμμή του ο Σπύρος που σχεδόν την κατηγόρησε ευθέως. «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, μην το παίρνουμε αψήφιστα και μια νίκη της Άσπας να έκρινε το 10-8 και να κερδίζαμε» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA