Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα σεξιστικά του σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το hashtag #cancel_kopsialis που βρέθηκε ψηλά στα trends του Twitter, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να υπερασπιστεί τον Αλέξανδρο Κοψιάλη μέσα από το Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η οργισμένη του απάντηση στο #cancel_kopsialis

Μέσα από stories στο προφίλ της στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε - μεταξύ άλλων - σε έντονο ύφος ότι τον γνωρίζει από τα πρώτα του βήματα, μίλησε για το χαρακτήρα του, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες. 

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μία οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές ημέρες και δεν το αξίζει. Όσοι με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν λέω ψέματα. Σπιλώνεται το όνομα και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει τίποτα.

Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα. Είναι ένα παιδί που δεν είχε τίποτα, δούλευε στο μεροκάματο, όπως οι περισσότεροι τουλάχιστον από εμάς εδώ μέσα και όταν απέκτησε αρκετά, δεν τα κράτησε για την πάρτη του και ράφτηκε και δε μιλάω μόνο μέσω των giveaways.

Συντηρεί σπίτια που κανείς δε γνωρίζει και φροντίζει παιδάκια που δεν έχουν τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης να πάνε στο σχολείο τους. Κάνει πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει. Δεν μπορείτε και απαγορεύεται να κατηγορείτε ένα τέτοιο παιδί που κάνει τέτοιο καλό στην ανθρωπότητα.

Δεν θα έπαιρνα ποτέ θέση να καλύψω κάποιον που έχει κάνει κακό. Εγώ πρώτη θα βγω να σταυρώσω τους βιαστές. Θέλουν τη χειρότερη ποινή και αντιμετώπιση, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό», ανέφερε - μεταξύ άλλων - η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία στη συνέχεια εξήγησε ότι ξέσπασε διότι η γιαγιά της είναι στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και εκείνη είναι διαρκώς στο πλευρό της. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA