Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε δυναμική είσοδο στο Survivor 5 στο επεισόδιο του Σαββάτου (22/01), φέρνοντας δύο νίκες στους Διασήμους, φροντίζοντας, επίσης, να εμψυχώνει την ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα για το έπαθλο φαγητού, κάτι που φαίνεται πως σκοπεύει να συνεχίσει. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ζαλίζει η αμοιβή της Ταραμπάνκο - Θα παίρνει πιο πολλά κι από τον Βαλάντη

Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής (23/01) ο ποδοσφαιριστής λέει στην κάμερα: «χθες έφερα δύο νίκες, είμαι πολύ χαρούμενος θέλω να συνεχίσω έτσι να φέρνω νίκες να τους εμψυχώνω». 

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν υπάρχει ήδη ένας παίκτης που δεν είδε με καλό μάτι την είσοδό του στο παιχνίδι και πρόκειται για τον Γιώργο Κατσαούνη των Μαχητών, ο οποίος σε κουβέντα του με τον Σάββα Κάλφα λέει: 

«Ναι μεν καλός, γρήγορος παίκτης, ναι, με κέρδισε, αλλά όχι, δε με εντυπωσίασε. Τον έβλεπα στον πάγκο, είχε αρχηγικές τάσεις. Ακόμα δεν μπήκε, τον βγάλαμε Θεό του Πολέμου; Δεν ξέρει, όμως, ότι ο Άρης, ο Θεός του Πολέμου είχε χάσει κάποτε», δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του και ότι μάλλον μία νέα κόντρα ξεκινάει στο Survivor. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια όταν οι δύο παίκτες θα βρεθούν πάλι αντίπαλοι στο στίβο της μάχης. Στο αποψινό επεισόδιο Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και όποια ομάδα χάσει, θα κληθεί να ψηφίσει τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA