Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής (23/01) Διάσημοι και Μαχητές θα ριχτούν στο στίβο της μάχης, ενισχυμένοι με τους νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι το Σάββατο (22/01) και θα διεκδικήσουν την ασυλία.

Διαβάστε ακόμη: Αρης Σοϊλέδης: Χαμός για τον νέο παίκτη του Survivor - Το Twitter ξεσπάθωσε για τα λευκά του δόντια!

Όποια ομάδα χάσει, θα κληθεί στο Συμβούλιο του Νησιού να ψηφίσει τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση της εβδομάδας. Γι’ αυτό και οι δύο ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα, ενώ από το τρέιλερ φαίνεται ότι ο «παλιός» Γιώργος Κατσαούνης την πήρε λίγο προσωπικά την ήττα του από τον «νέο» Άρη Σοϊλέδη

«Ναι μεν καλός, γρήγορος παίκτης, ναι, με κέρδισε, αλλά όχι, δε με εντυπωσίασε. Τον έβλεπα στον πάγκο, είχε αρχηγικές τάσεις. Ακόμα δεν μπήκε, τον βγάλαμε Θεό του Πολέμου; Δεν ξέρει, όμως, ότι ο Άρης, ο Θεός του Πολέμου είχε χάσει κάποτε», λέει ο Γιώργος Κατσαούνης στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, οπότε οι αναμετρήσεις τους από εδώ και στο εξής αναμένονται με ενδιαφέρον.

Και επειδή η εύλογη απορία που προκύπτει είναι ποια ομάδα θα κερδίσει στο αγώνισμα της ασυλίας το βράδυ της Κυριακής (23/01), σύμφωνα με τα σπόιλερ, η απάντηση είναι η ομάδα των Μαχητών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA