Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας με τους Μαχητές να παίρνουν τη νίκη με 10-8 και να υποχρεώνουν τους αντιπάλους τους στο να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor. Ετσι κι έγινε, μόνο που σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες και την αποχώρηση του Βαλάντη που έγινε αιτία για... πανηγυρισμούς, η πρώτη επιλογή γι αυτή την εβδομάδα δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Ο παίκτης που θα φλερτάρει αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του στην Ελλάδα, κρίθηκε μετά από ντέρμπι καθώς έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον Γιώργο Λιανό, δύο παίκτες είχαν μεταξύ τους διαφορά μόλις μία ψήφο. 

Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής, εκείνος που τίθεται σε ψηφοφορία για να φύγει από το παιχνίδι, είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης που έχασε στο νήμα από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με ψήφους 5-4 και είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA