Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη διατροφή που ακολουθεί προκειμένου να χάσει κάποια περιττά κιλά μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην Κατερίνα Καραβάτου και τη Μαρία Ηλιάκη στο πλατό της εκπομπής Τι λες τώρα την Κυριακή (23/01) με αφορμή σχόλιο που έκαναν οι δύο παρουσιάστριες ότι έχει αδυνατίσει. 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αϊβάζης: «Έβαζαν στοιχήματα πότε θα χωρίσουμε με τη Μαρία Κορινθίου - Δε μας ήθελαν μαζί»

«Μπήκα σε μια διαδικασία να κάνω σωστή διατροφή γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και είδα τι είχα πάρει. Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος. Αισθανόμουν ότι είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση και ανέβηκα, έπαθα τα εγκεφαλικά μου», είπε με χιούμορ η Μαρία Κορινθίου. 

Ακόμα περισσότερο χιούμορ, όμως, επιστράτευσε όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Αϊβάζη για τον οποίο δε θέλησε να μιλήσει: 

«Σήμερα δεν θα μιλήσω για τον Γιάννη, αν μας βλέπει κιόλας, πάρτον τηλέφωνο να δεις τι κάνει, του υποσχέθηκα ότι δεν θα μιλήσω σήμερα για αυτόν. Λίγο μανουριάσαμε σήμερα το πρωί. Σήμερα δεν τον έχω όρεξη, δεν τον κάνω κέφι. Δεν τον συμπαθώ σήμερα. Ο Στέφανος πάντα ρωτάει για τον Γιάννη, είναι φίλος του», είπε η Μαρία Κορινθίου και η Κατερίνα Καραβάτου άλλαξε θέμα συζήτησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA