Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μεγάλη στιγμή για το Θοδώρα και τον Γιώργη έχει φτάσει με τη νύφη να φτάνει στην εκκλησία, όμως, κανείς δε φαντάζεται τα τραγικά γεγονότα που θα ακολουθήσουν στο επεισόδιο της σειράς Σασμός του Alpha το βράδυ της Δευτέρας (24/01).

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: «Τι είπες ρε για τη μάνα μου;» - Η συγκλονιστική στιγμή που ο Πετρής πέφτει νεκρός

Ο Αστέρης ψάχνει μανιωδώς τον Πέτρο, θεωρώντας ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή και παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει νωρίτερα ο Μαθιός να τον πείσει πως το ψεύτικο άλλοθι δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και ο φονιάς και ότι προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων. 

Ωστόσο, οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό και ο Αστέρης θα αναζητήσει τον Πέτρο στο σπίτι του, αλλά δε θα τον βρει εκεί. Η Μαρίνα θα προσπαθήσει να προειδοποιήσει τον γιο της μέσω τηλεφώνου, όμως, εκείνος της έχει εξηγεί για ακόμα μία φορά πως δεν έχει να φοβηθεί κάτι, αφού είναι αθώος.

Δυστυχώς, για εκείνον ο Αστέρης θα τον βρει μαζί με τη Σεμίνα και η συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών δε θα αργήσει να εξελιχθεί σε καυγά, αφού ο Αστέρης θα η κατάληξη του οποίου θα είναι ο Πέτρος να πέφτει νεκρός από το χέρι του Αστέρη την ώρα που όλο το χωριό θα γιορτάζει το γάμο της Θοδώρας. 

Όταν η είδηση του θανάτου του θα γίνει γνωστή κατά τη διάρκεια του γαμήλιου τραπεζιού, Μαρίνα, Αργυρώ και γιαγιά Ειρήνη θα καταρρεύσουν, ενώ η Θοδώρα θα παρατήσει σύξυλο το γαμπρό και θα πάει να κλειστεί στο δωμάτιό της να πενθήσει για τον Πέτρο, νιώθοντας υπεύθυνη για ό,τι συνέβη. 

Το σίγουρο είναι ότι οι ζωές όλων των ηρώων θα αλλάξουν μετά το θάνατο του Πέτρο, η Αργυρώ θα ζητάει εκδίκηση, ενώ η μόνη μάρτυρας του φονικού θα είναι η Σεμίνα, η οποία θα ξέρει τι ακριβώς συνέβη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA