Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας σχετικά με το όλο θέμα των influencers με αφορμή το πρόσφατο ξέσπασμα του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Instagram, προκαλώντας την αντίδραση της Super Κικής.

Διαβάστε ακόμη: Η αλήθεια για την Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor και η οργή των influencers

«Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία. Δεν στοχοποιώ κάποιον. Κάνω γενική τοποθέτηση. Δεν έχουν καμία παιδεία, απέκτησαν followers, δίνανε δώρα και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται οι ίδιοι και βρίζουν τους followers που αυτοί παρακαλούσαν τόσο καιρό. 

Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει μπούμερανγκ η όλη προσέγγιση που κάνουμε εμείς στο δημόσιο βίο; Και βλέπετε πώς αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να δείξουν στη ζωή τους, τους βάζουν εκπομπές και σόου και τους δίνουν χρήματα;», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής. 

Μέσα από δύο insta stories ήρθε η απάντηση - κράξιμο της Super Κικής:

«Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο. Ο Λιάγκας που τραβάνε μα@@@ες στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χ*σμένη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό. Πώς γίνεται ένας ακτιβιστής να ζητά στήριξη από έναν σεξιστή; Το είδαμε και αυτό Λιάγκας – Γκιώνης bff».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA