Μενού
  • Α-
  • Α+

Τζίγγερ-Στεφανής, 30 Χρόνια Μετά! Μια συνάντηση, που μόνο χάρη στο «Traction» του Star θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς ράλι στην ιστορία των ελληνικών αγώνων, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, συναντά το αγωνιστικό... «έτερον ήμισύ» του, τον Κώστα Στεφανή.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Η vegan λεσβία που «κέρδισε» τους κριτές και τα εντελώς λάθος σχόλια στο Twitter

Ως δίδυμο οδηγού και συνοδηγού, Τζίγγερ και Στεφανής έγραψαν ιστορία, κατακτώντας επί 6 συνεχόμενα χρόνια (1987-1992) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι. Και τώρα, 30 χρόνια μετά από την τελευταία τους νίκη, συναντιούνται ξανά. Αιτία, αυτής της επανένωσης, η καθαρή απόλαυση της οδήγησης, το ξύπνημα των αναμνήσεων μιας θρυλικής πορείας στα ελληνικά βουνά αλλά και μιας μεγάλης φιλίας. Και, όπως είναι φυσικό, η κάμερα του «Traction» καταγράφει μοναδικές, θεαματικές στιγμές, καθώς οι Τζίγγερ-Στεφανής οδηγούν, κυριολεκτικά «σαν να μην πέρασε μια μέρα» από την περίοδο 1987-1992, δύο εκπληκτικά αυτοκίνητα: το Audi Quattro A2 και τη Lancia Delta Integrale. 

Επιπλέον, με σπάνιο βιντεοσκοπημένο υλικό από το αρχείο του μόνιμου εικονολήπτη των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου, Γιώργου Κωστούρου, θα ζήσουμε ξανά την καλύτερη εποχή των ράλι. Στο «Traction» αυτή την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 14:10 στο Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA