Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Τετάρτης (26/01) η Αθηνά εξομολογείται στον Ιάκωβο τα πάντα: ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη, αλλά και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και τον φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Γεωργίου: Αυτή είναι η νυχτερινή εκπομπή που υπογράφει στο MEGA

Η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτή την εξομολόγηση δεν θα είναι αυτή που περίμενε και θα την εκπλήξει. Η Ευτυχία μιλά στη Μαργαρίτα για την επίθεση του Ανέστη και αυτή υπόσχεται να τον βάλει στη θέση του. Παράλληλα, η Ελένη πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτά τον Κουράκο για τον Ανέστη. Εκείνος της τα λέει όλα και η Ελένη καταλαβαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσει τη σχέση της μαζί του.

Στο μεταξύ, η οικογένεια Βρεττάκου, μαζί και η Αντιγόνη, γιορτάζει τα γενέθλια του Ισίδωρου και ο μόνος που λείπει είναι ο Μάνος. Όταν η Αντιγόνη θα προσπαθήσει να τον πλησιάσει για μια ακόμα φορά, ο Μάνος θα την απορρίψει ξανά. Η Βασιλική παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της Χάιδως και αρνείται να βγει έστω για μια βόλτα στην Αρεόπολη.

Η Αρετή τσακώνεται με τη Μέλπω για τα μάτια του Στάθη. Οι σχέσεις Στέφανου και Μυρτάλης εντείνονται συνεχώς, καθώς εκείνος αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στη μητέρα του για να την παρηγορεί. Η Βασιλική, ξέροντας ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο πατρικό της σπίτι για να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τους γονείς της.

«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA