Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτιές «άναψε» στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως ένας παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παραβίασε σημαντικό κανονισμό του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να πρέπει να του επιβληθεί ποινή, κάτι που άφησε αποσβολωμένους τους περισσότερους παίκτες στο Συμβούλιο του νησιού. Ο λόγος για τον παίκτη των Μαχητών, Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος -όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός- πήρε ένα ποτήρι καφέ από την παραγωγή και τον ήπιε, κάτι που απαγορεύεται ρητά στους κανόνες του Survivor

«Ο Γιάννης Τσολάκης πήρε ένα ποτήρι καφέ από την παραγωγή. Οι άνθρωποι της παραγωγής του έκαναν υποδείξεις, όμως εκείνος συνέχισε και τελικά τον ήπιε. Επειδή παραβίασε σημαντικό κανονισμό του παιχνιδιού, θα του επιβληθεί και η εξής ποινή. Στα τρία επόμενα έπαθλα, είτε φαγητού είτε επικοινωνίας, ο Γιάννης δεν θα μπορεί να συμμετέχει», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Γιάννης Τσολάκης εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του και θέλησε να απολογηθεί στους συμπαίκτες του ζητώντας συγγνώμη στην παραλία των Μαχητών. «Κοντά στην παραγωγή βρήκα έναν καφέ και χωρίς να το καταλάβω, ασυναίσθητα, άπλωσα το χέρι μου και ήπια λίγο καφέ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης. «Πραγματικά συγγνώμη! Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, ξέρουμε τι έχουμε υπογράψει και καλά έκανε η παραγωγή και με τιμώρησε. Έπρεπε να με τιμωρήσει».

Στη συνέχεια, στην κάμερα του Survivor, ο Γιάννης Τσολάκης παραδέχθηκε πως «σε περίπτωση που κερδίσουμε δεν θα είμαι εκεί για να χαρώ την επικοινωνία αλλά ελπίζω να είμαι εκεί για να χαρώ με τη χαρά των συμπαικτών μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA