Μενού
  • Α-
  • Α+

Επαθλο επικοινωνίας κρίνεται στο αγώνισμα που προβάλλεται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να «ανακρίνει» τη Μυριέλλα Κουρεντή και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για το ποιους περιμένουν να ακούσουν σε περίπτωση που κερδίσουν οι Διάσημοι.

Η Μυριέλλα μίλησε για ακόμη μία φορά για τον σύντροφό της, John Lygnos και το πόσο ανυπομονεί να τον ακούσει, με τον Γιώργο Κατσαούνη να αντιδρά (για ακόμη μία φορά) αμήχανα. Την... είδηση όμως την έδωσε η Ναυσικά, η οποία ερωτώμενη από τον Γιώργο Λιανό για τον σύντροφό της -ο οποίος είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης- προχώρησε σε... αποκαλύψεις: «Κατ' αρχήν μιλάμε FaceTime, να γίνει ένας έλεγχος, τι γίνεται, πού είναι, πού είμαι εγώ. Κάνω και τσεκάρισμα, εγώ ψάχνω και κινητά, τα κάνω όλα αυτά. Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα στην προσωπική μου ζωή» ανέφερε ανερυθρίαστα η παίκτρια των Διασήμων, ενώ μετά εξέφρασε το παράπονό της προς τον σύντροφό της:

«Την προηγούμενη φορά στο έπαθλο επικοινωνίας, εγώ περίμενα πάρα πολύ ευτυχισμένη ένα μήνυμα από τον σύντροφό μου, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Δηλαδή έφαγα τεράστια χυλόπιτα. περίμενα να μην στείλει μήνυμα, πάρα καμία φωτογραφία με τον γάτο μας αλλά... τίποτα! Οπότε περιμένω κι εγώ η κακομοίρα εδώ πέρα ένα ηχητικό μήνυμα, κάτι να συμβεί τέλος πάντων, να βρω κι εγώ λίγο κουράγιο, λίγη ελπίδα».

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού αν ο Κώστας Πηλαδάκης είναι σε καμία περιοδεία με τον Αντώνη Ρέμο και γι αυτό δεν βρίσκει χρόνο να στείλει ένα μήνυμα, η Ναυσικά απάντησε: «Μάλλον, ταξιδεύουν, κάνουν συναυλίες, δεν ξέρω και τι γίνεται στην Ελλάδα. Μάλλον περνάνε πολύ καλά τα βράδια μεταξύ τους και το ξέχασε το κορίτσι του».

Πέρα πάντως από... κατίνα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι κι ένα πολύ γνωστό μοντέλο, με τις φωτογραφίες της στο Instagram να το επιβεβαιώνουν αυτό:

https://www.instagram.com/p/CXgaeiyMX1k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXRsP54ss_6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXEuhHJsX8I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CW3be9QMAT6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CWve9gtsrLH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA